Навколо обрання секретаря Чернівецької міської ради відбувається чергова маніпуляція, - Бурбак

Навколо обрання секретаря Чернівецької міської ради відбувається чергова маніпуляція, - Бурбак

11.10.2017, 01:30

Народний депутат України Максим Бурбак розповів про своє бачення процесів у Чернівецькій міській раді.

- Зараз навколо питання обрання секретаря Чернівецької міської ради відбувається чергова маніпуляція, - переконаний Максим Бурбак. - Через окремі ЗМІ громадянам знову брешуть. Банда, яка хоче отримати контроль над бюджетними коштами, а я нагадаю, що на рахунках міськради зараз знаходиться 380 млн грн, яка рветься до дерибану міської землі, яка хоче контролювати процеси приватизації в місті, навіює громадянам думку нібито досить обрати секретаря міської ради і одразу вирішаться всі питання. Це кажуть люди, які почали педалювати питання викупу землі під підприємствами Продана, Чинуша... Вони чудово розуміють, що у наступному складі ради у них вже не буде власної більшості руйнівників Чернівців, тому намагаються урвати все, що ще можуть зараз. Виправдання на кшталт того, що кошти розподілено, а їх нібито не освоює виконавча влада розраховані на простачків. У Олексія Павловича справді строката команда, у якій працюють представники Саакашвілі, Добродомова, Продана... Вони усі обсіли мера, свідомо перетворюючи його на англійську королеву. Більшість людей у департаментах мерії - це люди Продана і Михайлішина. Кивайте на себе, коли кажете, що мерія не освоює кошти. Це ж ви контролюєте освоєння цих коштів, проаналізуйте, хто виконує роботи по ЖРЕПах, ті ж компанії, що працювали, коли вони були владою.

- Думаю, що ні громаду, ні профільний комітет Верховної Ради України їм не вдасться ввести в оману. Жодні маніпуляції їм не допоможуть. Депутати міської ради намагаються усіх переконати, що незаконних рішень вони не приймали. А єдиним їхнім недопрацюванням, яке може бути підставою для розпуску нинішнього складу ради, нібито є тільки те, що вони два роки не обирали секретаря. І досить їм тепер його обрати, як одразу зникнуть останні підстави для розпуску. Насправді комітет буде зважати на ситуацію, яка була в раді на момент звернення до нього міського голови і реєстрації постанови про призначення позачергових виборів. А не на те, що депутати зробили чи не зробили після цього. Підписи для обрання секретаря було зібрано більше року тому. Що ви увесь цей час робили? Зволікали?

- Наступне. Вважаю, що у місті розпочався процес одужання. Прогнозую, що найближчим часом у міській раді посилиться процес політичного позиціонування, відбудеться політичне загострення. Партія "Батьківщина" несе повну політичну відповідальність за усунення 2011 року з посади законого мера. Якщо ситуація повториться 2017 року мене це не здивує. Але хочу нагадати, що подальше життя в Чернівцях не вичерпується перебуванням у міській раді. Тому дехто з депутатів вже ставить питання, а що власне відбувається. Скільки можна плюндрувати місто? І такі процеси відбуваються не тільки у цій фракції. Чимало депутатів різних фракцій усвідомили усю ганебність своїх підписів під прізвищем Василя Продана на посаду секретаря. А ті, хто цього ще не усвідомили, візьмуть на себе всю відповідальність за своє рішення, про що обов'язково стане відомо громаді. І Василя Продана не буде обрано секретарем міської ради, - сказав Максим Бурбак. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продан знову показав Михайлішина на публіці, який розповів, що у 9-й школі не працює їдальня, а в 1-й - туалет

1


КОМЕНТАРІ (3)

максимально , в першу чергу кожен має собі правду сказати,а потім коли кинете по 150,так по сімейному , то краще спати а не статті писати ,шановне народне ..

avatar

Наливайкобурбакайтам

11 жовтня 2017 03:48

Черговий "сон рябої кобили", пане бурбака... Що би ви не пищали тепер і потім, а ваш, "королячий", час проходить. Тож, як говориться у відомій поговірці: "Нет тратьте куме сили, спускайтеся на дно!"....

avatar

Юрій

11 жовтня 2017 10:00

блін , Юра скікі мона об сіра ти букньус бурбаковською маячнею ?????

avatar

Погань

11 жовтня 2017 14:56