Навіщо було фінансувати з держбюджету програми по вуличному освітленню, щоб  тепер зробити це непомірною розкішшю?

Навіщо було фінансувати з держбюджету програми по вуличному освітленню, щоб тепер зробити це непомірною розкішшю?

24.02.2017, 15:10

Про це народний депутат України Максим Бурбак написав на своїй сторінці у ФБ.  

- Сьогодні було оголошено мій депутатський запит до Голови НКРЕКП з проханням переглянути доцільність підвищення нічних тарифів на електроенергію для зовнішнього освітлення населених пунктів або ввести диференціювання за годинами. Під час зустрічей з сільськими головами мені неодноразово наголошували, що це може стати ще одним із чинників зростання вуличної злочинності в селах і селищах, де мусять економити гроші і вночі вулиці зовсім не освітлюють. Також справедливо дивуються навіщо ж було фінансувати з держбюджету програми по вуличному освітленню, а тепер зробити це непомірною розкішшю, - написав Максим Бурбак. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Розкіш - це коли тебе звільнили від сплати 400 мільйонів гривень до бюджету міста! Розкіш - це коли ти єдиний в Україні володієш приватною дорогою! Розкіш - це коли ти вирубування безкарно карпатські ліси та займаєшся контрабандою і тобі за це нічого немає!

А все інше дрібниці... Чи не так, Максим Юрійович???

avatar

Людмила Дудченко

24 лютого 2017 13:44

 Спочатку понаприймають ідіоти що попало а потім пишуть запити. Казала бабця бачили очі що вибирали тепер їжте щоб аж повилазили

avatar

І??????

24 лютого 2017 18:49