Наталія Якимчук:  «Виклики, які кидає сьогодення, приймаємо»

Наталія Якимчук: «Виклики, які кидає сьогодення, приймаємо»

17.09.2015, 19:41

За  зроблене і, головне,  - результати зробленого, готові відзвітувати перед громадою, - переконана лідер Чернівецької міської  організації Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Наталія Якимчук.

Останні тижні діяльності партійців виявилися напруженими. Що вдалося зробити?

На запитання відповідає голова Чернівецької міської  організації Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Наталія Якимчук.

 Мета -  одна

 «Представники нашої партійної організації взяли участь у роботі Другого етапу ХІІ позачергового зї’зду партії «Блок Петра Порошенка».

Я теж була учасником зібрання.

Важливість розмови окреслила на своїй персональній сторінці у Фейсбуку так: об’єдналися однодумці! Адже без жодних ілюзій і я, і мої колеги по партії  усвідомлюємо відповідальність, яка лягає на плечі. Виклики, які кидає сьогодення, приймаємо. І хай пропозиції для втілення ідей у життя у наших партійців різні, але  мета - одна: гідне життя кожної людини у своїй країні». 

Долучилися до організації діалогу на міжнародному рівні

«Нещодавно у складі делегації, до якої входили керівники Державної служби зайнятості України,  перший заступник голови  Чернівецької ОДА Володимир Куліш побувала у Сучаві, де домовлялися про співробітництво між Державною службою зайнятості України та Національною службою зайнятості Румунії.

 Це була представницька зустріч, адже з румунського боку участь у ній  взяли:  міністр делегат для соціального діалогу Уряду Румунії Лівіу Поп, голова Сучавської повітової ради Каталін Некіфор, генеральний секретар Національної служби зайнятості Румунії Юлія Кирчей, директор Сучавської повітової служби зайнятості населення Мірела Адомніцей.  

Угода про кооперацію, яку ми обговорювали у ході зустрічі, надасть можливість обмінюватись інформацією і досвідом у таких напрямах, як імплементація заходів активної політики на ринку праці, аналіз і прогнозування  ринку, професійна орієнтація, система управління персоналом, інформаційно-комунікативні технології.

 Сподіваюся, продуктивна розмова, принесе у майбутньому такі ж конкретні результати».

Спільннми зусиллями  здійснили понад 10 поїздок на Схід

 «Здається, ніхто ні на хвилину не забуває, що країна живе у стані війни. Тому злагоджена і тісна співпраця нашої партійної організації з партією «Удар Віталія Кличка»  та громадською  організаціє «Гідність Буковини» щодо організації волонтерського руху та активної його підтримки, на мою думку і думку моїх колег, - завдання №1. Спільними зусиллями наших політичних сил, громадських активістів на Схід України  було здійснено  понад 10 поїздок із допомогою воїнам української армії.  Ця робота не припиняється і сьогодні».

Краплина радості для кожної дитини

«Усіма силами долучилися до організації оздоровчого відпочинку  42 діток з  числа родин переселенців та родин  учасників антитерористичної операції у Хорватії. Упродовж десяти днів діти мали чудову нагоду   безкоштовно відпочити у дитячому таборі «Вараждин», що розташовується на острові Раб в Адріатичному морі. Поїздка стала можливою завдяки зусиллям багатьох людей, - активної допомоги посла України у Хорватії Олександра Левченка, керівництва цієї країни,  департаменту соціального захисту Чернівецької ОДА, Чернівецької територіальної організації БПП "Солідарність",  громадської організації "Гідність Буковини». Більше 100 000 гривень було зібрано для відшкодування транспортних витрат, візової підтримки, харчування, ночівлі  та екскурсії вже українськими містами.

Також напередодні відзначення Дня Незалежності разом із моїми колегами по партії -  народним  депутатом  України Богданом  Онуфриком, Наталією Фрунзе, Андрієм Шалєєвим, Тарасом  Романком, підприємцем  Василем  Максимюком  у парку «Жовтневому»  створили свято для маленьких городян, у тому числі,  й діток  учасників АТО.  Хай по краплинці, але радість їм подарували».  

Розмовляла Леся СВІТЛИЧНА

1


КОМЕНТАРІ (8)

Заголовок більше нагадує: Якимчук приймає виклик щодо балотування, як про кинуту перчатку. 

avatar

Заголовок

16 вересня 2015 16:10

А чому - ні? Нехай іде на вибори. Ми живемо в інші часи. Чи може хтось думає що Каспрук - як Федорук - на 20 років? На ці втрачені роки, що перетворили місто на базар?

avatar

Мавка

16 вересня 2015 22:20

Ну ви політичний труп! Які вам вибори виграти?? Максимум що ви можете виграти це у свого чоловіка серед кандидаток для його потіх 

avatar

Лукян

16 вересня 2015 22:28

Так скільки можна водити людей за ніс. Якимчук іде на мера чи ні? Чи тільки секретарем міської ради? 

avatar

Інтригани

16 вересня 2015 22:30

Ця тупенька мадам навіть секретаркою не зможе бути. Куди вона пхається? Чернівцям вона точно не потрібна. Якимчук і говорити не вміє. Ось і в цьому матеріалі сказано: розмовляла Леся СВІТЛИЧНА.

avatar

СВІТЛИЧНА

17 вересня 2015 08:05

До попереднього дописувача.

А ви вже знаєте, хто потрібен Чернівцям...

Люди мають вирішити і вони вирішать. Виборець розумнішає

avatar

небайдужа

17 вересня 2015 09:17

І не треба злості, якщо вас  серед "потрібних Чернівцям" не буде

avatar

небайдужа 2

17 вересня 2015 09:20

Усі, окрім штабу мадам, давно знають, хто потрібен Чернівцям. Наше чудове місто має представляти людина розумна, освічена, досвідчена, яка володіє хоча б однією іноземною мовою, знається на проблемах міста і знає, як їх вирішувати. Будемо чесними: усе це не про Якимчук. Вона не складає конкуренції навіть Михайлішину, а до Федорука їй ніколи не дотягнути. Отака казка, малята!

avatar

хто потрібен Чернівцям

17 вересня 2015 21:24