Наталія Якимчук пропонує за залишкові кошти бюджету викупити приміщення, де колись був магазин 'Кобзар' (ВІДЕО)

Наталія Якимчук пропонує за залишкові кошти бюджету викупити приміщення, де колись був магазин "Кобзар" (ВІДЕО)

12.03.2016, 00:14

16 березня громадськість Чернівців закликають взяти участь в обговоренні, як розподілити залишок коштів міського бюджету на відкритому засіданні бюджетної комісії. Про це сьогодні повідомила депутат Чернівецької міської ради від «Блоку Петра Прошенка «Солідарність» Наталія Якимчук.

Зокрема, за рахунок вільного залишку коштів пропонують преміювати  педагогів зі значним стажем. А ще  - збільшать кошти  на надання стоматологічних послуг чернівчанам.

Будуть обговорювати також виділення коштів комунальним підприємствам, а саме у  яких випадках доцільно це робити. Також обговорять на що потрібно витратити кошти із бюджету розвитку.

«Ми спробуємо викупити приміщення колишнього магазину "Кобзар", теперішнього банку, електронна петиція нам допоможе» - додала Наталя Якимчук.

 Повернути магазин Кобзар замість російського банку – можна, - заявила Наталя Якимчук.

Така можливість - є, повідомила депутат на брифінгу. Ідея повернення місту, де знаходиться сьогодні банк і де ми звикли бачити магазин Кобзар, вона є , і вона лунає не від одного депутата, і законодавство дозволяє виносити рішення про викуп такого приміщення. Так, це процедура складна, ми спробуємо її використати. Вона нині є найреальнішою. Проблема – щоб сума коштів, за яку було приватизоване приміщення, і та сума, за яку його прийдеться викуповувати, вони значно різняться. Якщо буде зареєстрована електронна петиція, сказала депутат міської ради Наталія Якимчук.

Источник: http://acc.cv.ua/chernivtsi/8796-povernuti-magazin-kobzar-zamist-rosijskogo-banku-mozhna-nataliya-yakimchuk. Сайт http://acc.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (6)

СУПЕР!!!!!!! Федорук свого часу за відкат віддав, а тепер замість, приміром, дотації тролейбусникам. щоб не піднімати вартість проїзду бодай у цих розбитих будках, мають ЗАПЛАТИТИ зі своєї кишені за його оборудки((

Ще одна розумниця((((((((

avatar

1

12 березня 2016 09:22

Ще раз переконуюсь, що Якимчук такий же фінансист, як і кандидат в мери. Не претендую на оригінальність і підтримую тих, хто вважає, що гроші потрібно не розпорошувати, а сконцентрувати для вирішення конкретного важливого для Че питання. І краще ніж ремонт чернівецьких вулиць і міжбудинкових проїздів годі придумати.

avatar

Кирило

12 березня 2016 10:22

Хєніяльно. Це ж треба до такого додуматись. Не подобається те, що там розміщений російський банк-та не питання, два однопартєйця зранку, два по обіду з простенькими плакатами "вони заробляють гроші для вбивць". Кожного, хто намагається зайти до банку фотати та в фейсбук. Через два-три тижні банк сам звалить з Центральної площі, і не потрібно витрачати людські міліони на дурню.Подивіться на лікарні, на садочки на школи, невже політдоцільність затмарює звичайну людяність. Хоча це може бути ідея Продана, але озвучена Якимчук, Василь майстер таких комбінацій.

avatar

12 березня 2016 11:40

Какой нахрен выкупить.Выгнать их оттуда также, как они людей выбрасывают из квартир

avatar

Sergey Opryshko

12 березня 2016 14:42

КОНГЕНИАЛЬНО! Для цього треба бути прохвесором! Доперти до такого способу просрати народні гроші не зміг би навіть Хведорук з Пурпаком не кажучі про Аспрука.

Дойош Натаху умери!

avatar

12 березня 2016 18:47

Та наша Наташа не тільки юриста, а щей крутий фінансист!

Такий самий як юрист ))))

avatar

Ксюха

12 березня 2016 18:54