«Нашу Україну» звинуватили у співпраці з ПР при обранні голови Заставнівської райради і за зраду хочуть викинути з обласного КОДу

«Нашу Україну» звинуватили у співпраці з ПР при обранні голови Заставнівської райради і за зраду хочуть викинути з обласного КОДу

28.04.2012, 00:53

Депутати від «Нашої України» у Заставнівській районній раді Чернівецької області підтримали на посаду голови ради кандидата від Партії регіонів Марію Леваніну. Ціна таких дій - посада заступника голови РДА для одного з керманичів районної «Нашої України».

Про це повідомила прес-служба Чернівецької обласної організації ВО «Свобода».

«За годину до початку вирішальної для району сесії, у громадській приймальні Заставнівської районної організації ВО «Свобода» відбулася погоджувальна нарада представників політичних сил, котрі входять до Комітету опору диктатурі в Чернівецькій області – ВО «Свобода», ВО «Батьківщина», «Фронт змін» та «Наша Україна», на якій опозиціонери планували остаточно погодити спільну кандидатуру. Під час наради представники «Нашої України» ошелешили опозиціонерів заявою про підтримку кандидата від Партії регіонів», - йдеться у повідомленні.

«Ні нагадування про спільні дії об’єднаної опозиції, ні апелювання до виконання своїх передвиборчих обіцянок не вплинуло на рішення «нашоукраїнців», адже ціна зради, як виявилось, – посада заступника голови райдержадміністрації для одного з керманичів районної «Нашої України», - сказано у повідомленні.

Голова Заставнівської районної організації ВО «Свобода», депутат Чернівецької обласної ради Степан Спіжавка повідомив, що голосування відбувалося у закритому режимі. Тому той, хто не хотів підтримати кандидатуру регіоналів, міг спокійно проголосувати проти. «Я не розумію такої позиції. Для чого підписувати Угоду про спільні дії, для чого входити до Комітету опору диктатурі, а потім ось так зрадити. Без сумніву, що Чернівецька обласна організація ВО «Свобода» виступить з ініціативою перегляду доцільності перебування «Нашої України» в обласному КОДі», - наголосив Степан Спіжавка.

Як повідомляв molbuk.ua, головою Заставнівської районної ради на сесії 27 квітня обрано представницю від ПР Марію Леваніну.

Під час обрання голови райради приміщення райради та РДА пікетувала група активістів опозиції (на фото).

До складу Заставнівської районної ради входять 19 депутатів від ВО «Батьківщина», 16 депутатів від Партії регіонів, , 14 – від «Нашої України», 13 – від «Фронту змін», 3 – від «Сильної України», 2 – від ВО «Свобода», та 1 депутат – від Української соціал-демократичної партії.

Представники партій, які вважають себе опозиційними, мають у райраді 48 з 68 депутатів.

Заставнівську райраду на Буковині очолила регіоналка

Депутати Заставнівської районної ради на сесії 27 квітня обрали головою ради представника від Партії регіонів Марію Леваніну.

Про це повідомила прес-служба Чернівецької обласної організації ВО «Свобода».

Марія Леваніна очолила районну раду, набравши 53 голоси депутатів.
Проти проголосувало лише 7 депутатів.
Два бюлетені визнано зіпсованими.

Досі Марія Леваніна працювала керівником апарату Заставнівської РДА.

Як повідомляв molbuk.ua, попередній голова райради скандально відомий Михайло Бойчук (засуджений по так званій «справі рибалок») склав повноваження ще у квітні 2011 року, оскільки суміщав дві посади – голови райради і голови РДА.

До складу Заставнівської районної ради входять 19 депутатів від ВО «Батьківщина», 16 депутатів від Партії регіонів, 14 – від «Нашої України», 13 – від «Фронту змін», 3 – від «Сильної України», 2 – від ВО «Свобода»,та 1 депутат – від Української соціал-демократичної партії.

1


КОМЕНТАРІ (1)

 А Ковалюк  з Батьківщини а голосував за  регіони. В заставні лишень до 4 вірних Батьківщині, те все зрадники і боягузи!

avatar

Віктор

01 травня 2012 23:23