«Народний контроль»: провал голосування за склад виконкому і заступників мера – частина плану реваншу екс-регіоналів і політичних корупціонерів

«Народний контроль»: провал голосування за склад виконкому і заступників мера – частина плану реваншу екс-регіоналів і політичних корупціонерів

28.01.2016, 20:09

Заява Чернівецької міської організації Громадського руху «Народний контроль»

 Сьогодні в Чернівецькій міській раді відбувся кричущий і цинічний факт політичної корупції. Після провалу голосування за кандидатуру Володимира Сєхова, провалу голосування за персональний склад виконкому і заступників чернівецького міського голови, стає чітко зрозуміло, що це – частина одного плану по реваншу екс-регіоналів і політичних корупціонерів.

 Ми бачимо, що політичні сили, які позиціонували себе як демократичні, насправді пішли на політичні домовленості з екс-регіоналами та «тушками» з «Рідного міста», чим заплямували себе і своє політичне керівництво на рівні Києва. Депутати, що провалили голосування, зрадили своїх виборців, зрадили своє рідне місто, свою Батьківщину.

 Депутатська фракція «Народного контролю» стояла і буде стояти за інтереси чернівчан, і солідарно з думкою чернівецької громади вважає за необхідне почати процес припинення повноважень депутатів міської ради VII скликання, проведення перевиборів депутатів міської ради, вичищення з неї корупціонерів, недобитків-регіоналів та «тушок», які знову хочуть керувати Чернівцями.

 Ми не боїмося перевиборів. Ця міська рада або запрацює, або піде геть!

 Слава Україні!

 Керівник ЧМОПП «Громадський рух «Народний контроль»

Юлія САФТЕНКО

 Керівник фракції «Громадський рух «Народний контроль» у Чернівецькій міській раді

Михайло ЯРИНИЧ 

 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Юля говорити такі гучні заяви, то не Ваше. Одягайтесь пристойно і усміхайтесь, як робили на данній сесії.

Що стосується самої сесії. Так я зпоглядала на весь цей фарс. Тиск мера руками АТОшників. Задумайтесь яке вони мають відношення до виконкому?  Мер хоче грати депутатами як маріонетками, але так не буде. Набрати контрольований ним виконком! Депутатами не виходить крутити хоч тут спробує. Треба вміти домовлятись. Інакше не буде з того діла нічого.

avatar

гостя

29 січня 2016 08:20