'Народний контроль' і 'Свобода' у Чернівцях бояться йти на перевибори

"Народний контроль" і "Свобода" у Чернівцях бояться йти на перевибори

22.12.2016, 18:05

Депутат Чернівецької міськради від "Народного контролю" Іван Гончарюк розкритикував заяву міського голови Чернівців про його наміри розпустити депутатський склад міської ради.

Про це Гончарюк написав сьогодні на своїй Facebook-сторінці. 

Зокрема він зазначив, що дострокові вибори до Чернівецької міської ради найбільше потрібні нардепові Максиму Бурбаку для того, щоб він "розклав свої яйця" у різних політичних партіях.

"Насправді сьогоднішній спіч міського голови про "перевибори" був цілком передбачуваним. За п’ять днів до цього в ефірі одного з місцевих каналів цими ж словами говорив і Бурбак. Думаю, що після краху "фронтовиків" у Сторожинці ця риторика буде ще гострішою, адже в Києві лідерам "Фронту" дуууже потрібно показати "контроль" над регіоном. Та загальна картина говорить про те, що намагання реабілітації є марними, адже буковинці вже не вірять в розповіді про "#кулявлоб" і не дуже то й бачать "сильну команду" Бурбака. Тому нові вибори потрібні тільки для того, аби Максим Юрійович міг розікласти свої "яйця" у партіях БПП і, якщо вдастся домовитись із Самопомічю, то й цим не знехтує", - написав І. Гончарюк.



Критично сприйняв заяву міського голови і лідер фракції "Свобода" Андрій Ілюк.



"Деякі політики з нульовим рейтингом погрожують розпустити міську раду. Нехай краще поцікавляться у чернівчан, кого краще розпустити, міську раду, яка не повісила на чернівчан черговий валютний кредит, чи припинити повноваження тому хто не голосував за виділення коштів на житло для бійців АТО", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, сьогодні мер Чернівців заявив, що буде ставити питання про розпуск міської ради через те, що депутати відмовились внести у порядок денний сьогоднішньої сесії міськради питання про залучення кредитних коштів ЄБРР на закупівлю нових тролейбусів.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

Ганьба кулявлобам.

avatar

22 грудня 2016 16:49

Каспрук -прихвостень красноперых.

avatar

22 грудня 2016 23:56

Ганьба кулявлобам! Кричать рИги!)))

avatar

куций

22 грудня 2016 23:58