'Народний фронт' розгляне питання дати інавгурації на засіданні  фракції 13 травня, - Максим Бурбак

"Народний фронт" розгляне питання дати інавгурації на засіданні фракції 13 травня, - Максим Бурбак

08.05.2019, 14:41

У понеділок, 13 травня, на засіданні парламентської фракції "Народний фронт" будуть обговорювати дату проведення інавгурації новообраного президента України Володимира Зеленського. Про це повідомив журналісту УНН керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

"Уже зареєстровано декілька постанов у нас у фракції ("Народний фронт" - ред.), і мій перший заступник (Андрій Тетерук – ред.) був на зустрічі з Президентом, він зауважив, що у нас 13 травня буде засідання фракції "Народний фронт", і тоді будемо розглядати (дату проведення інавгурації Президента України – ред.)", - сказав Бурбак.

Нагадаємо, у Верховній Раді зареєстрували кілька проектів постанов щодо інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського.

Сам Зеленський назвав очікуваною датою інавгурації 19 травня.

Як повідомляв УНН, за офіційними даними ЦВК, перемогу на виборах Президента України здобув Володимир Зеленський, за якого проголосували 73,22% виборців. Петра Порошенка підтримали 24,45% виборців. Володимира Зеленського офіційно оголошено Президентом України. "Голос України" та "Урядовий кур'єр" опублікували офіційні результати виборів.

Джерело: УНН
1