'Народний фронт' підтримав ініціативи з повернення місцевих газорозподільчих мереж громадам

"Народний фронт" підтримав ініціативи з повернення місцевих газорозподільчих мереж громадам

05.04.2017, 19:11

Ініціативи з повернення місцевих газорозподільчих мереж до комунальної власності – це абсолютно справедливе рішення.

На цьому наголосив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

"На відміну від закликів "Батьківщини" саботувати тарифи і переглядати конституційні повноваження центральної влади (що є латентним сепаратизмом), відновлення справедливості у використанні місцевих газових мереж – це та сфера, де місцева влада повинна отримати більше повноважень відповідно до реформи з децентралізації і суттєвого збільшення їх бюджетних ресурсів", - підкреслив Бурбак.

"Очікуємо від мерів і рад активного захисту прав громад, окремих споживачів, підприємців, які власним коштом прокладали газові труби", - наголосив керівник фракції "Народний фронт".

Він також повідомив, що у міській раді Чернівців "профірташівська більшість готує рішення про відставку міського голови, щоб не допустити повернення газорозподільчих систем міста у комунальну власність".

"Ми повинні повернути громаді 2-гу нитку міського газогону вартістю понад 23 млн гривень (в цінах 2011 року). Тоді в березні 2011 року прихвостні Фірташа в міській раді на чолі з непомітним Проданом усунули від виконання обов'язків мера Миколу Федорука та поклали на керування керовану ляльку Михайлішина. В грудні 2011 року передали власність громади (газогон) до Чернівціоблгаз в якості подарунку", - написав Бурбак на своїй сторінці у Facebook.

Він наголосив, що тепер настав час повертати назад громаді та отримувати плату за оренду газогону з місцевого монополіста, який належить олігарху Дмитру Фірташу.

"Персональне голосування по цьому питанню розкладе всі крапки над "і" для всіх мешканців Чернівців", - підкреслив Максим Бурбак.

1


КОМЕНТАРІ (1)

До власника сайту!

1.Чому немає інформації про автора цього пасквілю?

2. А чому ви рахуєте що Михайлішин керована лялька, а Федорук ні?

-Як відомо Федорук на посаді мера міста дослужився до полковника СБУ, ви думаєте, що йому звання давали за карі очі?

3. Ініціатором передачі газопроводу міста облгазу ініціював іменно Федорук до речі це правильне рішення, тому що обслуговувати таке господарство для міста і тоді і тепер є непосильною ношею.

4. Передайте Бурбаку, щоб він зайнявся разом із мером дорогами та іншою інфраструктурою міста, а не переводив тему на Химині кури. Досить чернівчанам вішати лапшу на вуха. Краще хай думає про те як буде вертати борги місту - несплачені сотні міліонів на розвиток міста від добробуту.

 

avatar

Чернівчанин

07 квітня 2017 08:31