'Народний фронт' підтримає відставку Шокіна, - Бурбак

"Народний фронт" підтримає відставку Шокіна, - Бурбак

17.03.2016, 19:36

"Фракція НФ сьогодні на засіданні ухвалила рішення одностайно підтримати подання президента про відставку генпрокурора. У порядку денному його сьогодні немає", - зазначив Бурбак

 "Народний фронт" підтримає відставку генерального прокурора України Віктора Шокіна. Про це під час спілкування з журналістами в кулуарах Ради, яке транслював телеканал "112 Україна", заявив глава фракції Максим Бурбак.

 "Фракція НФ сьогодні на засіданні ухвалила рішення одностайно підтримати подання президента про відставку генпрокурора. У порядку денному його сьогодні немає", - зазначив Бурбак.

 У лютому Петро Порошенко запропонував генпрокурору Віктору Шокіну подати у відставку. Пізніше депутат від БПП Мустафа Найєм повідомив, що Шокін вранці 16 лютого Порошенку передав заяву про відставку. Пізніше стало відомо, що генпрокурор у відпустці з 15 лютого, а потім - що він продовжив відпустку. Сьогодні Шокін повернувся на роботу.

 Раніше повідомлялося, що очолити Генеральну прокуратуру України може глава СБУ Василь Грицак. Також називалося прізвище Юрія Луценка, проте сам він назвав таке призначення на даний момент неможливим.

 Зазначимо, у ГПУ вчора дали брифінг, на якому "офіційно" повідомили, що голосів за відставку Віктора Шокіна у ВР немає.

1