'Народний фронт' підтримає ініціативу про введення візового режиму з Росією

"Народний фронт" підтримає ініціативу про введення візового режиму з Росією

04.10.2016, 23:11

"Народний фронт" підтримає ініціативу Голови Верховної Ради Андрія Парубія про введення візового режиму з Росією, а також виступає за розширення санкцій проти країни-агресора.

Про це заявив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак з парламентської трибуни.

"Цілком очевидно, що абсолютно кожен громадянин України ризикує стати заручником на території Росії. І "Народний фронт" підтримуватиме ініціативу Андрія Парубія", - наголосив Бурбак.

Він підкреслив, що після викрадення в Москві українського журналіста Романа Сущенка - одразу після висновків міжнародної слідчої групи щодо МН17 – "світ має зрозуміти, що це не окремий прикрий випадок, а лише один з епізодів масштабної агресії Росії проти України і цивілізованого світу".

"Темп у розширенні санкцій повинна задавати Україна. Треба не лише продовжувати, а й розширювати санкції. Маємо вимагати від наших міжнародних партнерів не лише продовження санкцій, а й суттєве їх розширення. Наша фракція ініціюватиме законопроект про розширення санкційного списку", - сказав Максим Бурбак.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Якщо Бурбак введе санкції проти Росії, то жоден сепаратист тепер точно "не перелізе і не пройде" могутню стіну Яценюка!((( :)

А на рахунок санкцій, то нехай їх введе проти тих мародерів, котрі знищують країну зсередини, які ешалонами крадуть український ліс, які доводять людей до ніщєти за межу бідності!!!

Але хто ж введе проти себе санкції й себе посадить???

avatar

Людмила Дудченко

05 жовтня 2016 00:17

К Людмиле Дудченко!

    Прошу Вас связаться со мной по контактам:

Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина, журналист.

 

 

095-474-37-54    [email protected]

avatar

Геннадий

05 жовтня 2016 14:58

Підтримуємо 100%

avatar

Людмила Дудченко

05 жовтня 2016 16:31