Народний депутат України Тіміш зустрівся з ОПОРОЮ

Народний депутат України Тіміш зустрівся з ОПОРОЮ

24.07.2015, 18:26

23 липня у Новоселиці відбулася публічна дискусія на тему «Громадянин та народний депутат: як продуктивно співпрацювати», організована Громадянською мережою ОПОРА. Захід відвідав народний депутат-«УДАРівець» Григорій Тіміш.

Представники ОПОРИ – Надія Бабинська та Владислав Баранський – презентували моніторинговий звіт про роботу народного депутата від округу №203 Чернівецької області Григорія Тіміша, говорили про шляхи взаємодії громадян з парламентарями, а також разом із місцевими експертами, журналістами, помічниками депутата та громадськими активістами обговорили актуальні проблеми округу, які можуть бути вирішені на рівні парламенту та за безпосередньої участі депутатів.

Роботу Григорія Тіміша Громадянська мережа відзначила на високому рівні: «УДАРівець» відмінно відвідував пленарні засідання, у співавторстві підготував 8 законопроектів, подав 42 депутатських запити, які відповідають інтересам громад виборчого округу, опрацював понад 160 депутатських звернень, на 98 з яких відреагував і надав відповідь. Окрім того, народний депутат здійснював прийоми громадян, під час яких обговорювалися проблеми надання субсидій; скарг на роботу державних органів; обліку осіб, що потребують житла; допомоги у процесі надання статусу учасника АТО; порушення прав у сфері транспортного перевезення тощо.

Під час дискусії піднімалося питання про співпрацю народного депутата з місцевою владою:

-Зі всього округу найгірша співпраця саме з Новоселицьким районом, - зазначив Григорій Тіміш. – Я лобіст, і можу допомагати вирішувати питання на рівні парламенту. Але для цього необхідна тісна співпраця з місцевою владою, чого, на жаль, зараз немає у цьому районі.

Говорили також про облаштування пунктів пропуску на українсько-румунському кордоні, про переваги та недоліки передачі Чернівецької митниці  в управління іноземній компанії:

 -Ми хочемо боротися з корупцією, з контрабандою – але не приймаємо рішучих дій. Я вважаю, що така ініціатива щодо митниці покаже якнайкращий результат, - додав нардеп.

Громадські активісти, які були присутні на заході, активно долучалися до дискусії. Вони говорили про нинішні проблеми та пропонували своє бачення їх вирішення. Загалом такий захід позитивно впливає на співпрацю народного депутата з громадою.

Про це повідомляє прес-служба ЧОО ПП "УДАР Віталія Кличка"

1


КОМЕНТАРІ (2)

слово одне ви пропустили

зустрівся з КУЛЯВЛОБНОЮ жОПОРАю

ГАНЬБА ПІДСТИЛКАМ КУЛЯВЛОБІВ!

 

avatar

встречЯ

24 липня 2015 18:18

Е нє, "встречя", ти не правий. Тіміш зустрівся із ОПОРОЮ, яка від такої зустрічі пукла та пірвала дроти, що були на ню.

avatar

Опа Вас

24 липня 2015 21:12