Народний депутат України Микола Федорук: 'Гуртуймося задля добра, молімося за мир, нехай Господь береже Чернівці і Україну!'

Народний депутат України Микола Федорук: "Гуртуймося задля добра, молімося за мир, нехай Господь береже Чернівці і Україну!"

07.04.2018, 14:39

Шановні краяни! Дорогі чернівчани!

 Від щирого серця  вітаю Вас із Великим Днем Христового Воскресіння!

Світло, добро і справедливість тріумфують нині на землі. Любов, порядність і християнське співчуття вкотре перемогли зло, темряву, підступність. Так було і так завжди буде! У житті народу, країни, міста, кожної родини й окремої людини!

 Як натхненна весна після  похмурої зими, Воскресіння символізує вічне відродження, дарує віру, надію і радість. Велике християнське свято традиційно святкують усією родиною. Це найкраща пора зміцнити віру, очистити помисли, запалити любов у серці, почати творити добро задля власного майбуття, світлого майбутнього близьких людей, улюблених Чернівців, України.

Щира віра і допомога нужденним, добрі справи і служіння на благо громади надихають оптимізмом, приносять втіху, завжди повертаються сторицею, живуть у людській пам’яті, переживають віки.

Бажаю миру і злагоди, здоров’я і радості, щастя і  віри – вам і вашим родинам. Повноти життя в усіх його проявах, сімейного затишку, добробуту, здійснення найзаповітніших мрій і бажань.

Гуртуймося задля добра, молімося за мир, нехай Господь береже Чернівці і Україну.

Христос Воскрес!

Народний депутат України Микола Федорук

1