Народний депутат України Максим Бурбак:  За Незалежність варто  боротись!

Народний депутат України Максим Бурбак: За Незалежність варто боротись!

24.08.2013, 15:09

Дорогі буковинці!

 Вітаю вас з великим державним святом – Днем Незалежності України! Століттями виборювали наші предки Незалежність своєї країни.  Але не такою мріяли бачити сучасну Україну ті, хто віддавав життя за її незалежність: корупційною,недемократичною, міліцейською.  

Сьогодні ми повинні згуртуватись  і надалі спрямовувати наші спільні зусилля для справжнього розвитку України, держави вільної і демократичної, держави насамперед правової. Кожна людина повинна відчувати не на словах, а на ділі турботу про себе з боку держави, підтримку і розуміння.

Забезпечити гідне життя людям – от найголовніша мета влади і місцевих громад сьогодні. А не ненажерливість окремих кланів, які розкрадають і приватизують Україну, не рахуючись ні з чим і ні з ким. Країна, в якій існують політичні переслідування і політичні в’язні, не діє Закон і Конституція, не може бути незалежною і вільною.

Свято Дня Незалежності нагадує нам про необхідність виборювати справжню незалежність і справжню свободу! Бажаю вам оптимізму і сили в боротьбі з нинішнім політичним режимом. Успіхів і здоровя вашим родинам, натхнення та здійснення мрій.

За Незалежність варто  боротись!

 Народний депутат України      Максим Бурбак

1


КОМЕНТАРІ (2)

ласира,ты хде??? )))))) ты должЕН написать коммент в подержку бурбачка!  "лариса" не халтурь.бурбак зарплату не выдаст

avatar

ларисе

24 серпня 2013 11:18

avatar

Хам

24 серпня 2013 16:01