Турчинов з Бурбаком  відкрили мостовий перехід на Луганщині, підірваний російськими найманцями

Турчинов з Бурбаком відкрили мостовий перехід на Луганщині, підірваний російськими найманцями

26.10.2017, 22:13

Сьогодні разом із Секретарем РНБО Олександром Турчиновим, заступником Міністра інфраструктури Юрієм Лавренюком та Головою ДССТ Миколою Мальковим народний депутат України Максим Бурбак відкрили Томашівський мостовий перехід через р. Сіверський Донець у Луганській області.

Цей міст у 2014 році був підірваний російськими найманцями. Спочатку його тимчасово відремонтували, а поряд Державна спеціальна служба транспорту поставила свій і єдиний, на той час, в Україні понтонний міст. Але тимчасовим довго не покористуєшся. Тим більше весняні повені додали руйнувань. Держспецтрансслужба провела капітальний ремонт зруйнованого мосту. Зробивши його надійним і стійким.

- Здавалося, нічого особливого - відремонтувати міст, але якщо уявити, що хлопцям довелось ремонтувати опори, які знаходяться далеко під водою, у якій "напічкано" вибуховими боєприпасами - розумієш настільки непоказною і одночасно важкою є їхня робота: будувати під час війни, відновлювати інфраструктуру, коли поряд ще працюють сапери і рвуться міни, - прокоментував подію екс-міністр інфраструктури, народний депутат України Максим Бурбак.  - Подякував особовому складу Держспецтрансслужби та генерал-лейтенанту Миколі Малькову за відмінну і самовіддану роботу. Вручив хлопцям грамоти Верховної Ради "За особливі заслуги перед українським народом". Сьогодні, про них не говоритимуть на усіх телеканалах, але робота цих хлопців дуже потрібна нашій країні.

Світлина від Maksym Burbak.

Світлина від Maksym Burbak.

Світлина від Maksym Burbak.

Світлина від Maksym Burbak.

1