Народний депутат України Григорій Тіміш: 'Шануймо мужність і героїзм захисників незалежності та територіальної цілісності України!'

Народний депутат України Григорій Тіміш: "Шануймо мужність і героїзм захисників незалежності та територіальної цілісності України!"

14.10.2015, 12:53

Шановна буковинсько громадо!

Україна цьогоріч вперше відзначає День захисника України. Сьогодні цей день набув значення не просто абстрактного словосполучення, а змістовного та конкретного, наповненого патріотичним духом та гордістю за Батьківщину.

14 жовтня – знаковий день в історії українців, знаний як свято Покрови Пречистої Богородиці. У свідомості народу воно асоціюється також із другою назвою – Козацька Покрова, адже у цей день козаки обирали нового отамана. Пізніше козацькі традиції передавалися армії УНР, повстанцям. Тож цей день асоціюється  з поняттями військова честь, доблесть, мужність  і козацтво.

Тому шануймо мужність і героїзм захисників незалежності та територіальної цілісності України! Неоціненний внесок ціною тисяч життів повинен гідно цінуватися народом, адже пам’ять про події сьогодення стають історією уже завтра. І наша історія не повинна повторювати помилки, зважаючи на ті втрати, які понесла Україна від так званого брата.

Самостійність, незалежність і демократія – ось ті найголовніші постулати, які гарантують Україні світле і перспективне майбутнє!

Миру та перемоги усім нам!

 Щиро, Григорій Тіміш, народний депутат України

1