Народний депутат Сергій Власенко з’ясує, чому не працюють підприємства в буковинському селі

Народний депутат Сергій Власенко з’ясує, чому не працюють підприємства в буковинському селі

30.11.2017, 14:11

Народний депутат Сергій Власенко (фракція «Батьківщина») пообіцяв долучитися до з’ясування причин зупинки двох бюджетоутворюючих підприємств у смт Кострижівка Заставнівського району Чернівецької області. Як повідомляє прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина», нардеп відвідав місцевий цукровий завод і комбінат будматеріалів на прохання мешканців села під час робочого візиту в район.

Два бюджетоутворюючих підприємства в смт Кострижівка не працюють уже понад 5 років, а раніше вони забезпечували близько тисячі робочих місць для мешканців цього і навколишніх сіл, давали суттєві доходи в бюджет селища і району. Власником цукрового заводу, як вдалося з’ясувати, є начебто один з російських банків, а в комбінату будматеріалів український власник.

Заступник голови партії ВО «Батьківщина» Сергій Власенко перебуває на Буковині з метою підготовки Чернівецької облорганізації партії «Батьківщина» до наступного раунду виборів об’єднаних територільних громадах. Окрім зустрічей з партактивом, кандидатами в депутати і на посади голів ОТГ, депутат зустрівся і з мешканцями Заставнівщини, вислухав їхні враження від пенсійної, медичної та інших так званих реформ, які запроваджує нині влада, розповів про позицію партії ВО «Батьківщина» з цих питань. 

1