Максим Бурбак привітав ветеранів Вижниччини з Днем перемоги, взяв участь у відкритті у Глибоці  меморіальної дошки на честь загиблого Героя, вшанував могили Героїв з Хотинщини, які склали голови захищаючи Україну в зоні АТО

Максим Бурбак привітав ветеранів Вижниччини з Днем перемоги, взяв участь у відкритті у Глибоці меморіальної дошки на честь загиблого Героя, вшанував могили Героїв з Хотинщини, які склали голови захищаючи Україну в зоні АТО

08.05.2015, 14:48

Про це на своїй сторніці у ФБ написав Володимир Монзелевський. "Сьогодні, 7 травня, разом з народним депутатом, першим заступником голови Комітету Верховної Ради України у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю Максимом Бурбаком та директором Вижницького територіального центру соціального обслуговання населення Романом Єремою привітали ветеранів Вижниччини з Днем перемоги!!!"

А вже наступного дня, 8 травня, у селищі Глибока відбулося відкриття меморіальної дошки на честь загиблого в зоні АТО героя Лук'янюка Костянтина. Захід відбувся за  участі голови Глибоцькоі РДА Георгія Васильовича Придія  та народного депутата Верховної Ради України Максима Юрійовича Бурбака. Про це повідомив Vitaliy Humenniy.

Сьогодні ж, 8 травня, заступник голови депутатської фракції Політичної партії "НАРОДНИЙ ФРОНТ" у Верховній Раді України вшанував могили Героїв з Хотинського району, які склали голови захищаючи Україну в зоні АТО.

- Разом з керівництвом Хотинського району відвідали могили Героїв з Хотинського району, які склали голови захищаючи нашу неньку Україну в зоні АТО, -  повідомив народнй депутат України Максим Бурбак. - Там переговорили з сім'ями загиблих. Звернувся до першого заступника голови Чернівецькоі облради Ярослава Курка з пропозицією створити робочу групу з розробки проекту типового надгробного пам'ятника загиблим Герям АТО та затвердити на черговій сесії обласну програму по фінансуванню їх встановлення на території області, за умови згоди родини загиблих.

 

А вже наступного дня, 8 травня, у селищі Глибока відбулося відкриття меморіальної дошки на честь загиблого в зоні АТО героя Лук'янюка Костянтина. Захід відбувся за  участі голови Глибоцькоі РДА Георгія Васильовича Придія  та народного депутата Верховної Ради України Максима Юрійовича Бурбака. Про це повідомив Vitaliy Humenniy.

 

Сьогодні ж, 8 травня, заступник голови депутатської фракції Політичної партії "НАРОДНИЙ ФРОНТ" у Верховній Раді України вшанував могили Героїв з Хотинського району, які склали голови захищаючи Україну в зоні АТО.

- Разом з керівництвом Хотинського району відвідали могили Героїв з Хотинського району, які склали голови захищаючи нашу неньку Україну в зоні АТО, -  повідомив народнй депутат України Максим Бурбак. - Там переговорили з сім'ями загиблих. Звернувся до першого заступника голови Чернівецькоі облради Ярослава Курка з пропозицією створити робочу групу з розробки проекту типового надгробного пам'ятника загиблим Герям АТО та затвердити на черговій сесії обласну програму по фінансуванню їх встановлення на території області, за умови згоди родини загиблих.

 

 

1