Ганьбити Чернівці чи зривати перевибори міськради? 'Народного бургомістра' запустили у кулуари парламенту

Ганьбити Чернівці чи зривати перевибори міськради? "Народного бургомістра" запустили у кулуари парламенту

28.02.2018, 21:11

Самопроголошеного "бургомістра" міста Чернівцінародного губернатора Буковини, голову ради старійшин Володимира Дідух -Кобзаря, який навесні минулого року  склав повноваження «бургомістра», бачили у кулуарах Верховної Ради України

- Всім глядачам та поціновувачам мильної опери під назвою "Трансляція сесії Чернівецької міськради наживо". "Народний мер" штурмує столицю і комітети ВР)) Можу всіх заспокоїти - цей вірус не скосить депутатський корпус Верховної Ради. У нас щеплення проти таких "кадрів" і їхньої "супер важливої викривальної інформації", у нас своїх і кращого ґатунку вистачає))) - прокоментував народний депутат України Максим Бурбак появу вояжера з Чернівців у стінах парламенту. - А відрядження йому профінансувала запроданівська більшість після мого виступу на погоджувальній раді щодо невідкладного призначення перевиборів Чернівецької міськзради?)).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бурбак закликав Парубія врятувати Чернівці від запроданців

Нагадаємо, у квітні 2017 року самопроголошений бургомістр Чернівців, народний губернатор Буковини, Володимир Дідух-Кобзар заважав роботі депутатів Чернівецької міської ради. Спершу він узявся виносити із сесійної зали стілець.  Відтак Володимир Дідух-Кобзар сів на стільця та засідання покидати відмовився. Тоді депутати Тарас Бабух, Юрій Бурега, Андрій Романчишин та Сергій Греков просто винесли порушника у коридор. Опісля депутати проголосували за те, аби не пускати Володимира Дідуха-Кобзаря у сесійну залу до кінця засідання, - повідомляв http://promin.cv.ua/. 

1


КОМЕНТАРІ (3)

Ого!!! Зашевелилась вся шваль та челядь, "шулеров и отпетых мошенников" Народного фронту! Піднялась, як з потопаючого Титаніку ця нечисть із колишніх номенкулатурників та комсомолят Федорука, новітні нувореші Бурбака в особі Круглецької та Костащука, які тільки заздрісно думають скільки мені заплатила громада за її захист. Громада хоче нарешті очиститися від двох кланів, які паразитують і халатно керують її добром (недолугий мер, який що дихне - то брехне та більшість депутатів, які дивляться що їм один або інший клан відслунявить зі свого барського столу). А штатний журналюга зі служби розшуку депутатів, який наїв тукіс та щоки на брехні стурбувався: "А що як народ прожене владну нечесть, то хто його брехуна візьме на роботу?" А пану Бурбаку хочу сказати, що біда у вас з громадою, бо розкусили брехунця та й буде гнати з міста і з маєтків над Дністром, с. Виженки аж порох буде йти. Януковича хоч Путін прихистив, а кому потрібні неуки та бездарі, ще й злодійкуваті. А вибори в Чернівцях потрібно робити уже і негайно, просить громада і я просив у комітетах Верховної ради.

avatar

Володимир Дідух-Кобзар

01 березня 2018 00:24

 Дайош перевибори, Дідуха-Кобзаря в депутати міськради!

avatar

Нік

01 березня 2018 06:22

Діти ж мої, діти мої,

Що ви наробили ?

Ще одного "кобзаря",

На світ породили?

 

Думи мої, думи мої,

Квіти мої діти.

Якщо дідух вже "кобзар",

То ми - єзуїти.

 

Діти мої, думи мої,

Квіти мої діти.

Невже ходять по Вкраїні

Такі дурисвіти ?

 

 

avatar

Тарас

01 березня 2018 17:32