Нардепи критикують Яценюка через особисті образи, - Федорук

Нардепи критикують Яценюка через особисті образи, - Федорук

04.12.2015, 16:58

Окремі народні депутати критикують діяльність прем’єр-міністра Арсенія Яценюка через особисті образи.

Про це на прес-конференції у Чернівцях заявив нардеп від "Народного Фронту" Микола Федорук, пише molbuk.ua

Він повідомив, що уряд Яценюка - "перший не популістичний, а реалістичний за 24 роки існування держави уряд".

"Це уряд, який свідомо пішов на самопожертву, який не боровся за свої рейтинги, не думав про чергові вибори, а думав про те, як утримати ситуацію в державі, як стабілізувати її і як у подальшому розвивати", - сказав Федорук.

"Що стосується критики на адресу Яценюка: все й одразу буває тільки в казках. А ми живемо в реальному житті. В Грузії через три роки були відчутні реформи, у Польщі - через п’ять років почалася віддача, а в Сингапурі, який вважають "азійським дивом", через 15 років відбулися результати реформ. Тому завтра не буде раю. Буде серйозна і складна праця. Уряд з цим завданням справився, і ті результати, які виконали протягом року, свідомо говорять про це", - додав нардеп

"Чому критикують уряд? При чому, дехто з коаліції, та й не тільки. Тому що багато недоінформованості. По-друге, у певних депутатів є особисті образи на прем’єр-міністра - через те, що вони бачили себе в уряді. Але фракції коаліції не рекомендували їх туди. Тому вони зараз знаходять будь-яку можливість, щоб паплюжити все те, що робиться добре", - розповів Микола Федорук.

"Але я думаю, що це шлях в нікуди. Тому що, якщо хтось думає, що він розправиться з урядом, то наступним, з ким будуть розправлятися таким чином, буде президент. І не треба будувати довкола цього ілюзій, а тверезо про це говорити", - підсумував М. Федорук.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ми раді за Миколу Трохимовича, який не живе з зарплати, диверсифікував накрадене у чернівчан і міста по банках і бізнесу різних країн, а тому особисто йому .опа а-ля Яценюк по барабану. На відміну від нас((

avatar

Чернівчанка

04 грудня 2015 15:26