Нардеп від 'Народного фронту' закликав 'Батьківщину' і 'Народний контроль' не займати позицію страуса в питанні підтримки земельного шкурняка екс-регіоналів

Нардеп від "Народного фронту" закликав "Батьківщину" і "Народний контроль" не займати позицію страуса в питанні підтримки земельного шкурняка екс-регіоналів

03.08.2016, 16:44

Народний депутат України Максим Бурбак вважає відповідальним, виваженим і таким, що йде на користь усій громаді вето Чернівецького міського голови на рішення депутатів  щодо підтримки земельного шкурняка керівників регіоналів

- Відповідальне та виважене рішення на користь всій громаді. Так я можу охарактеризувати вето Чернівецького міського голови Олексія Каспрука на рішення міськради щодо підтримки земельного шкурняка керівників регіоналів, - коментує нардеп рішення Олексія Каспрука

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каспрук наклав вето на рішення "чернівецької ширки", яка позбавила громаду міста кількох мільйонів

На 5-те серпня призначена позачергова сесія, на якій громада Чернівців зможе вкотре пересвідчитись в остаточному цементуванні так званої чернівецькоі ширки в складі фракцій "Батьківщина", колишніх тушок і регіоналів з Рідного міста під проводом Продана-Михайлишина та новітніх політиків. Хотілось б щоб переміг здоровий глузд та відповідальність міських обранців, а не коштовні аргументи лобістів.

Але марно сподіватись. Адже від обласного керівництва "Батьківщини" та Народного контролю ані пари з вуст попри їхню публічну активність та піар з багатьох "надважливих" питань. Ну це знов ж таки мавпування центральної позиції опозиційної фракціі. Жодного коменту по висловам першого нормеру в списку партії Надії Савченко, так і ні слова щодо згуртованого голосування з регіоналами та тушками-вигнанцями з тієї ж "Батьківщини" в стінах Ратуші.

Хочу запевнити, актуальність питання саме собою не послабиться. Позиція страуса вам не допоможе. А пам'ять в людей дуже добра. Політично-активна та патріотична частина громади не дозволить реваншу регіоналів, тушок та зрадників інтересів міста !!! Ми дуже добре пам'ятаємо самозванне керування посіпак злочинного режиму януковича бригади Борисова-Папієва-Продана- Михайлішина в нашій області !!! Іване Миколайовичу, чи не так?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати, які проголосували за "шкурняк" Романюка, позбавили Чернівці трьох мільйонів: Каспрук переконаний, що такі речі безкоштовно не робляться

1


КОМЕНТАРІ (15)

А шкурняк по гравитону можно?

avatar

03 серпня 2016 14:00

Регионалы пришли не на крови,а вот навозный-фронт пришол по трупам и теперь поучает.Всё правильно что у народа память хорошая про даные слова на майдане никто не забыл,лоб есть куля найдётся!

avatar

!!!

03 серпня 2016 14:05

У людей добра пам"ять: про ліс, про контрабас, про Добробут. А також про "Стіну" на 1 мільярд. Та про мерову тупість неспроможно відремонтувати навіть одну вулицю Б.Хмельницького.

avatar

Хвиля

03 серпня 2016 14:20

Так, Максиме, пам'ять у людей дуже добра, пам'ятають люди, як НФ разом з опоблоком в Раді голосував за зміни до Конституції. Це не шкурняк, га?

avatar

Ага

03 серпня 2016 14:48

Гарне слово придумали "шкурняк")) Тобто якщо інші люди - то шкурняки і ширка, аякщо ділянки з порушенням давати представникам команді колишнього прем'єра, то все нормально? Хлопці, переставайте вже, люди не такі дурні. 

avatar

Маша

03 серпня 2016 14:50

Слухайте, краще б, пан Максим, як керівник найбільшої фракції у верховній Раді, добився б того, щоб Рада не пішла на багаті канікули до вересня, а працювала б для людей. Бо щось він почав проявляти активність не там де треба. То замість того щоб на своєму окрузі працювати і розбиратися зі зверненнями людей, які допомогу просять, їде на сусідній округ. Тепер містом зацікавився. Цікаво, а чому інші земельні ділянки ,які належать наближеним людям його не цікавлять? 

avatar

Жека

03 серпня 2016 14:57

Як він сміє взагалі щось казати. На плечах "Батьківщини" зайшов в Раду, потім сам же її зрадив, а тепер тут про якісь шкурняки розводиться? 

avatar

Вася

03 серпня 2016 14:59

У Максима истерика. Шо такое, закончились полезные идиоты??

avatar

03 серпня 2016 15:52

максим а чому ти не пишеш про бронижелети?? там все нормально?паскуда

avatar

юра студ

03 серпня 2016 16:19

Максим так увлекся игрой,что не видит все поле. А на поле раскладка следующая.

премьер Яценюк  сделал всех нищими. Зарплаты людей не хватает на жизнь, КАЖДЫЙ украинец ощутил это на своей жизни, и депутаты не исключение. И хоть сто раз  скажи народу "халва",но во рту слаще не станет. Поэтому рейтинг Яценюка и Навозного Фронта упал до плинтуса,за них проголосуют только родственники.

Кормить обещаниями должностей можно только полезных идиотов, но их не осталось. За это можно сказать спасибо Яценюку . Так объединить людей против себя мог только  Яценюк .

Для Макса перспективы еще печальнее. Сеня получил кличку " Писяй" не просто так- это черта характера с детства. Нормальному мальчишке такую кликуху не дадут.Яценюку нужно спасать звою шкуру и для этого нужны козлы отпущения - те самые  полезные идиоты. Сеня з ганьбою жити не будет. Нужен чей-то лоб и нужна куля.

Теперь вопрос - кто для Сени полезный идиот?...))) Правильно. Это Максим.

avatar

Нострадамус

03 серпня 2016 16:19

Цеж треба так скурвитись. Чоловік не розуміє, що таке порядність.

avatar

Петро

03 серпня 2016 21:50

це на букньюзі така нова політика, що тиш юлькі можуть коментувати?)

avatar

іванка

03 серпня 2016 23:21

а, ні. тоді спитаю. панове коментатори-юлеботи!

Максімка поганий. а Продан хороший? вам не гидко, що ваші депутати знюхалися з ним і голосують, як скаже екс-смотрящій?

avatar

іванка

03 серпня 2016 23:23

на букинфо политика кулявлобная,только хвалебные оды можно куля-ботам.

avatar

гройсмано- бот

04 серпня 2016 09:57

А чем лучше максимка от тогоже любого рыга.Правильно ничем.Рыги не на крови пришли а вот жидячья компашка во главе с недоношеным арсеняй какраз по трупам и дальше паразитирует.И где был бы сеня если Юля не пригрела вредителя под юбкой.

avatar

КУЛЯ ИЩУЩАЯ ЛОБА

04 серпня 2016 10:17