Нардеп з Буковини ініціює перездачу для всіх власників водійських прав

Нардеп з Буковини ініціює перездачу для всіх власників водійських прав

24.10.2017, 16:21

Про намір пропонувати уряду ввести наступну норму перездачі для всіх власників водійських прав заявив народний депутат України Іван Рибак. 

- Читаючи про всі #зради у мережі, буду пропонувати уряду ввести наступну норму перездачі для всіх власників водійських прав. Ти чесно отримав права водія «молодець», ти отримав нечесно, перездав, перездав, знову перездав і т д ., але це вже платно! 

- У Польщі перездача коштує 300€! Давайте всі покладемо початок порядку на дорогах! - пояснив свою ініціативу парламентар. 

Користувачі соціальних мереж активно обговорюють ініціативу. Частина підтримує народного депутата, частина заперечує таку можливість. 

Яка юридична підстава для перездачі? У мене права на необмежений строк видані, -  запитує Олександр Шламп.

- На мою думку треба збільшити ТЕРМІН навчання в автошколах, особливо практичні заняття з водіння !!!! Такі льотчики отримують водійські права, просто жах!!!! Ні нормально припаркуватись, ні розминутись, в складних ситуаціях на дорозі не можуть адекватно діяти!!! - пише Andriy Romanchyshyn

 - Вы это серьёзно? Пересдавать экзамены -проблемы не решит. Но по карману бить будет. Вы хотите сказать , что харьковчанка не знала , что на красный свет проезд запрещён ? - цікавиться Козлова Наталия. - Считаю что платная пересдача за день проблемы не решит. А лишение водительских прав на всю жизнь при серьезном нарушении -таком как проезд на красный свет. И не имеет значения были пострадавшие при этом или нет. Но! Самое главное-надо начинать с вас -депутатов, начальников, министров и других «крутых». Вы не должны уходить от ответственности. Вам не только лишение прав , но и снятие с должности и депутаты ( внести изменения в закон) складывают свои полномочия и в будущем не имеют право баллотироваться. Вы «высшая каста» с вас берет пример народ. Если вам позволено и для вас решаемо, почему другим нельзя?!

ФОТО - ІЛЮСТРАТИВНЕ. 

1