Пріоритет у виділенні житла в Чернівцях - чиновники, прокурори і судді: нардеп Ванзуряк викрив квартирні афери міської влади

Пріоритет у виділенні житла в Чернівцях - чиновники, прокурори і судді: нардеп Ванзуряк викрив квартирні афери міської влади

10.04.2013, 21:42

Під час прес-конференції 10 квітня 2013 р. голова Чернівецької обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка», народний депутат України Роман Ванзуряк акцентуватиме увагу журналістів на результатах своєї депутатської діяльності та розкритті дій влади, спрямованих на перешкоджання ініціативам опозиційних сил.

Нещодавно у Чернівцях відбулась акція «Вставай Україно!», в якій взяли участь три найактивніші парламентські опозиційні сили. Удар на площі був представлений як членами партії, так і прихильниками даної політичної сили.

Подолавши ряд перешкод буковинський УДАР підтримав і опозиційний мітинг у Києві. Так, на під’їзді до столиці співробітники ДАІ тричі зупиняли автобус з чернівецькими активістами партії УДАР без пояснення причин і понад годину не дозволяли продовжувати рух. Однак чернівецькі ударівці таки дісталися пункту призначення, щоб підтримати свого лідера та однопартійців.

Сьогодні одним з основних завдань опозиції є максимальне залучення громадськості до протестного руху. Дійсно спостерігається тенденція до мобілізації політично активних людей та консолідації опозиційних сил. У Києві на мітингу всі лідери були разом. Їх дії та висловлювання характеризувалися єдністю та конструктивом. Попереду - втілення в життя домовленостей. Це, насамперед, невизнання законів, які були прийняті на так званому виїзному засіданні. Це і звернення до місцевих депутатів з проханням не підтримувати нелегітимно прийняті закони. Це і старі-нові вимоги щодо виборів у Києві, Чернівцях та інших населених пунктах, які страждають від руйнації місцевого самоврядування. І насамкінець – це висловлення недовіри уряду Азарова і режиму «Януковича».

Також народний депутат виступає проти свавілля чиновництва, яке на його окрузі не має меж. З грудня 2012 року по березень 2013 р. Роман Ванзуряк скерував 12 депутатських звернень із заявами громадян до Генеральної прокуратури і прокуратури Чернівецької області. Оскільки усі вони стосувались обставин і фактів, що безпосередньо пов’язані з Буковиною, їх розгляд і прийняття рішення по суті було доручено прокуратурі Чернівецької області.

Він вже оприлюднив інформацію щодо, як він висловився, "незаконної передачі у власність земельних ділянок наближеним особам до Чернівецької міської ради". Зараз народний депутат провів нове розслідування щодо видачі ордерів на житлову площу та отримання квартир для службового користування незаконним шляхом. Проаналізувавши рішення Чернівецької міської ради за 2011-2013 роки, сказав Роман Ванзуряк, він "констатував факти отримання житла особами,які перебували на квартирному обліку від місяця до року. При цьому черговики з 80-90-х років досі ще не отримали житлової площі. Зафіксовані і факти видачі квартир особам, які перебували у списку черговиків під 2-тисячними і 6-тисячними номерами". Все це є свідченням порушення процедури надання житлової площі, - повідомляє прес-служба народного депутата. 

Спортсмени-олімпійці не отримали жодної квартири, попри обіцянки секретаря Чернівецької міської ради. Свою відмову чиновники обґрунтовують відсутністю вільних квартир та житлових площ.

- Нині ми спостерігаємо не слідування нормам закону під час процедури виділення житла, а пріоритетність чиновництва і працівників охоронних структур. Це не голослівна заява, в мене є ряд документів, які слугують цьому підтвердженням, - сказав народний депутат України.



Рішення Виконавчого Комітету Чернівецької міської ради № 612/19 від 25.09.2012р.

Передати раднику в.о. міського голови Михайлішина Довгалюку Роману Петровичу – черговику виконавчого комітету Першотравневої районної в місті Чернівці ради з 24.03.2010 року в загальній черзі за № 2165 нежитлові приміщення по вулиці Червоноармійській, 79. Загальною площею 64,7 кв. м. для відновлення під житло. На сайті дане рішення не опубліковано.

Рішення Виконавчого Комітету Чернівецької міської ради № 499/16 від 14.08.2012р. Передати заступнику директора департаменту житлово-комунального господарства Манчуленку Василю Івановичу - черговику виконавчого комітету Шевченківської районної в місті Чернівці ради з 2009 року в списку першочерговиків за № 1227 нежитлові приміщення по вул. Руській 57, загальною площею 120,1 кв.м. Це 9 приміщень для відновлення під житло. На сайті дане рішення не опубліковано. А квартира попереднього місця проживання по вул. Південно-Кільцевій 21 кв 4 не здана.

Рішення Виконавчого Комітету Чернівецької міської ради № 273/7 від 26.04.2011 р. Видати ордер на житлову площу голові Першотравневої районної в місті Чернівці ради Мельничуку Віктору Анатолійовичу на квартирному обліку при виконкомі Шевченківської районної в місті ради за № 3763, а в пільговій черзі за № 1198. На сайті дане рішення не опубліковано.

Рішення Виконавчого Комітету Чернівецької міської ради № 154/5 від 9.03.2011р. Видати ордер на житло головному державному санітарному лікарю міста Чернівці Торському Сергію Івановичу на квартирному обліку при виконкомі Шевченківської районної в місті ради з 21.04.2010 р. в списку поза черговиків за № 332. Він отримав 2-кімнатну квартиру на вул. Кохановського 6. На сайті дане рішення не опубліковано.

Рішення Виконавчого Комітету Чернівецької міської ради № 13/2 від 19.01.2011 р. Видати ордер на житлову площу прокурору в Чернівецькій області Ковалю Петру Андрійовичу на квартирному обліку при виконкомі Шевченківської районної в місті ради з 22 грудня 2010 р. в списку поза черговиків за № 340. Отримав 3-кімнатну квартиру № 17, по вул. М.Кутузова 4, житловою площею 56,4 кв. метра. На сайті дане рішення не опубліковано.

Рішення Виконавчого Комітету Чернівецької міської ради № 422/13 від 26.06.2012 р. Видати ордер на житло першому заступнику прокурора в Чернівецькій області Мовчану Геннадію Володимировичу на квартирному обліку при виконкомі Шевченківської районної в місті ради з 23.05.2012, в списку поза черговиків за № 454. Отримав на Проспекті Незалежності 114А 3-кімнатну квартиру № 80, житловою площею 62,6 кв. м. На сайті дане рішення не опубліковано.

Рішення Виконавчого Комітету Чернівецької міської ради № 763/23 від 27.11.2012 р. Видати ордер на житло начальнику відділу прокуратури Чернівецької області Марковському Ігорю Анатолійовичу на квартирному обліку при виконкомі Шевченківської районної в місті ради з 24.03.2004 р., в списку поза черговиків за № 204 на 2-кімнатну квартиру « 102 по вул. Руській 223-Д, житловою площею 33,0 кв. м. На сайті дане рішення не опубліковано.

Рішення Виконавчого Комітету Чернівецької міської ради № 652/17 від 11.10.2011 р. Видати ордер на службове житло судді чернівецького окружного адміністративного суду Ковалюку Ярославу Юрійовичу. Дані про чергу у рішенні відсутні. Отримав квартиру №106 по вул. Кармелюка 110Б, блок В, житловою площею 130 кв.м. На сайті дане рішення не опубліковано.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Ну что за идиот, этот Ванзуряк, квартиры полученные Торским и Мельничуком выдавались при Федоруке !!!! А Ванзуряку пох ....... Да возьми эти бумажки и засунь Федоруку и его боссу Яценюку в морды ихние.

А по сути Михайлишин лох - за 2 года только  6 квартир роздал, тогда как Федорук 2 квартиры за 2 месяца 2011 года.  Михайлишину еще учиться и учиться у Федорука воровству

avatar

попадюк

10 квітня 2013 18:25

Сильно напрацював, для такої заяви потрібно бути депутатом ! Толку з такої заяви , що з цапа  молока. А де звіт про зроблену роботу депутатом та його помічниками, в тому числі і донецькими.? До сьогоднішнього дня ховаються в секреті списки помічників . Бла-бла-бла.

avatar

Бла-бла

11 квітня 2013 10:50

Не смійте, малошановний, таке говорити про АНГЕЛА воплоті М.Т.Федорука! Нічого він нікому не виділяв і не давав! Це все оскаженілі сатрапи злочинного режиму, завиваючи у несамосомивитій круговерті нищення ЕТАЛОННОГО місцевого самоврядування у Чернівцях, вчинили людиноненависницький ВІЙСЬКОВИЙ ЗЛОЧИН та ПІДРОБИЛИ ці два рішення міськвиконкому і ЗАДНІМ числом надали вирвані з народних рук - овдовілих багатодітних матерів, дітей-сиріт з особливими потребами та прикутих до ліжок інвалідів - житлові та нежитловіприміщення!!!

 

М.Т.Федорук НІКОЛИ би навіть не зміг припустити можливість мілісекундної думки про таке, інакше одразу же самоосліпив, самооскопив та задушив би себевласними руками і викинувся би з вежі ратуші, але так, щоб ні на когоне впасти і не заподіяти шкоди. От такий він був - М.Т.Федорук...

avatar

попадюку

11 квітня 2013 18:22