Нардеп Тіміш заявив про політичне переслідування працівниці  колишнього ЖРЕПУ № 15

Нардеп Тіміш заявив про політичне переслідування працівниці колишнього ЖРЕПУ № 15

31.03.2015, 21:17

Серед  резонансних справ, які потрапляють до нього на контроль, народний депутат Г.Тіміш назвав ситуацію зі звільненням Валентини Рибак. 

-  Під час прийому громадян у Садгорі до мене звернулася Валентина Вікторівна Рибак, - розповів народний депутат України Г.Тіміш. - Все життя вона пропрацювала у ЖРЕПі № 15. У березні 2013 року  на базі ЖРЕПу було створено нову структуру "Садгора-сервіс". Це приватне підприємство.  Не буду зациклюватися на роботі  цього підприємства, а зупинюся лише на одній обставині: керівником там працює якийсь Ткач.  Чув, що це дуже впливова людина – колишній член Партії регіонів.  Так ось, він поставився дуже не поважно до цієї фахової людини. І там навіть є політичний момент – справа справді політично вмотивована. У 2013 році її політична належність не співпадала з політичною належністю керівництва цієї фірми.  Її відсторонили від роботи. Вона виграла суд, через суд поновилася на роботі, але цей керівник не допускає її  до роботи. Ну, такого нахабства я ще не чув і не бачив, якщо чесно. Знаєте, я прізвище назвав, ми повинні цю людину відстояти. Я буду її захищати, відстоювати, і вона буде на своєму робочому місці. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

 ПО ПЕРШЕ ТЕРМІНОВО РОЗІБРАТИСЬ НЕОБХІДНО  ЯК МИХАЙЛИШИН ЗРОБИВ ПРИВАТНИЙ ЖЕК 15 ЧОГО ТКАЧ СТАВ ВЛАСНИКОМ ТАК ТРЕБА ПОСТАВИТИ ПИТАННЯ СВОЇМ ЗАПИТОМ ПРОКУРОРУ ОБЛАСТІ А ТО ПУСТІ СЛОВА Я ЯЯЯЯЯЯ

avatar

дмитро

31 березня 2015 19:36