Нардеп Тіміш шукає оптимальні варіанти для  ремонту, будівництва, утримання доріг Глибоччини і завершення будівництва підвідного газопроводу до смт. Глибока

Нардеп Тіміш шукає оптимальні варіанти для ремонту, будівництва, утримання доріг Глибоччини і завершення будівництва підвідного газопроводу до смт. Глибока

04.02.2018, 11:51

В рамках робочої поїздки по своєму 203-му мажоритарному виборчому округу народний депутат України Григорій Тіміш обговорив з головою Глибоцької районної ради Петром Панчуком та першим заступником РДА Віталієм Коломійцем  найважливішу проблему району - ремонту, будівництва та утримання доріг.

- Розглядали разом можливість поповнення дорожнього фонду коштами соцеконому, разом з плановими, що надходять за рахунок перевиконання по митниці, - розповів народний депутат України Григорій Тіміш. -  Прораховували майбутні кроки залучення коштів екологічних проектів для утримання порядку на міжнародній трасі прикордонної ділянки КП «Порубне».

- З головою Глибоцького ОТГ Григорієм Ванзуряком обговорили питання, яке піднімається громадою вже багато років і є першочерговим для виконання абсолютно всіх гілок влади - завершення будівництва підвідного газопроводу до смт. Глибока. Домовились про використання та залучення коштів з різних бюджетів й про спільні дії.

- Спілкувались, також, на тему виконання місцевого бюджету, фіннансування галузей та про перспективу приєднання нових громад до вже існуючої ОТГ.

-Опісля, мав зустріч із Коровійським сільським головою Проданом Юрієм та депутатом сільської ради Булезюком Іваном. Разом розглянули питання будівництва сучасного спортивного майданчика та ремонту доріг комунальної власності. Роботи є багато. Але це не лякає, а навпаки, додає стимулу і мотивації. Тож, попереду плануємо, спільно з нашою командою та місцевою владою, зробити багато хороших справ на благо рідного краю, - розповів Григорій Тіміш. 

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Вабанк

04 лютого 2018 14:43

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

купка

04 лютого 2018 16:52