Нардеп Тіміш з БПП ще місяць тому розвісив свої борди на окрузі

Нардеп Тіміш з БПП ще місяць тому розвісив свої борди на окрузі

20.05.2019, 22:59

Що з приводу розпуску Верховної Ради думають депутати-мажоритарники з Буковини.

ТРК "Буковина" не вдалось протягом дня зв’язатись з народним депутатом Максимом Бурбаком. Його помічниця Світлана Вишневська сказала, що він перебуває на засіданні в парламенті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народний депутат України Іван Рибак підтримав рішення Президента щодо розпуску Верховної Ради восьмого скликання

"Народний фронт" вважає дострокові парламентські вибори сумнівними, але піде на них боротися за майбутнє України

- Шановні буковинці! Новообраний Президент Зеленський Парламент розпустив, дострокові вибори на 99,9% відбудуться в липні. За таких розкладів все буде відбуватись за змішаною виборчою системою (як під час дострокових парламентських в 2014 році) — 225 місць за партійними списками та 225 по мажоритарним округам, - написав на своїй сторінці у ФБ народний депутат Г.Тіміш. На мою думку, ці два місяці роботи будуть малопродуктивними. Гройсман піде у відставку. Прикро, але такі реалії. На казначейських рахунках близько 60 млрд. грн., тобто країна рухається вперед. Тому, просимо всі гілки діючої влади продовжити роботу над програмами підтримки інфраструктури сільської місцевості, можемо ще багато за літо встигнути зробити..., паралельно з виборами звичайно.

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д ТРÐ?

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д ТРÐ?

Нагадаємо, Володимир Зеленський офіційно вступив на пост Президента України. Під час своєї промови він заявив про розпуск Верховної Ради України.

1