Нардеп обіцяє не дати 'спустити на гальмах' будівельну НП в Чернівцях

Нардеп обіцяє не дати "спустити на гальмах" будівельну НП в Чернівцях

15.07.2016, 19:47

Лідер парламентської фракції "Народного фронту", народний депутат України Максим Бурбак підготував депутатське звернення за фактом нещодавнього надзвичайного інциденту, який трапився в Чернівцях. 

Народний депутат Максим Бурбак просить Державну архітектурно-будівельну інспецію України провести ревізію на всіх об’єктах, які будувала фірма "Дельта", новобудова якої нещодавно зазнала обвалу.

Добудувались в Чернівцях. А що могло статися якби вже люди облаштували свої помешкання в багатоповерхівці і в нашій сейсмічній зоні, не дай Боже, стався землетрус? Хто б відповідав? Шукали б чергового цапа-відбувайла? Тому спустити цю справу на гальмах не дам! Оприлюдню отримані відповіді. А ви робіть висновки! - сказав Максим Бурбак. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Каспрук - забудовнику: "Кіпішу" ніякого немає. Але ж ви розумієте, що були порушення процедури виконання робіт?"

Всі будівельні роботи на комплексі Kub House у Чернівцях, який обвалився, заборонені. Працює комісія

1


КОМЕНТАРІ (1)

Хоче депутатчик аби забудовник з ним поділився,  вибори скоро, росходи великі. Як це типово для Бурбака щось роздути і зрубати бабло за мовчання. По його переконанням якщо забудовник не НФронтовик, можна мочити.

avatar

Поважнюк

15 липня 2016 17:17