Козак зриває нарахування субсидій, щоб  повернути Сокирянщину під свій одноосібний вплив: нардеп просить силовиків розібратися

Козак зриває нарахування субсидій, щоб повернути Сокирянщину під свій одноосібний вплив: нардеп просить силовиків розібратися

01.02.2017, 20:42

Після численних звернень виборців 204-го округу народний депутат України Максим Бурбак звернувся до правоохоронних органів з вимогою перевірити факти саботажу та зумисного зриву чиновниками-"козачками " управління соцзахисту Сокирянської РДА процесу нарахування субсидій громадянам, які відкрито та публічно підтримали реформу по децентралізації та добровільному об"єднанню територіальних громад в межах Сокирянського району. 

Вчора в Сокирянах голова райради Василь Козак в черговий раз на сесії виступав за перегляд рішення по створенню госпітальних округів в Чернівецькій області. Чергова атака ретрограда проти реформ в нашій державі. Але про це в наступних дописах.

Про це народний депутат України Максим Бурбак написав на своїй сторінці у ФБ

- Після численних звернень виборців 204-го округу змушений був звернутись до правоохоронних органів з вимогою перевірити факти саботажу та зумисного зриву чиновниками-"козачками " управління соцзахисту Сокирянської РДА процесу нарахування субсидій громадянам, які відкрито та публічно підтримали реформу по децентралізації та добровільному об"єднанню територіальних громад в межах Сокирянського району. Вважаю такі дії дискредитацію програми влади по захисту соціально-вразливих верств населення для проходження опалювального сезону. Це черговий доказ намагань Козака повернути район під свій одноосібний вплив. І персональна відповідальність його "підшефного" 1-го заступника голови Сокирянської РДА Петра Бескупського. Цього не буде !!! Час "козачків" пройшов. Далі буде ... пообіцяв народний депутат України Максим Бурбак.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Коли цей пан останній раз був в Сокирянах?????

avatar

петро

01 лютого 2017 19:08

а войну на Донбасе гривну по 30 не Козак случайно начал и сделал?? А бурбак как сене надо БЕГИ Максик БЕГИ!!!

avatar

Вано

02 лютого 2017 22:54