Нардеп Мазурашу не буде допомагати постраждалим від повені буковинцям, бо йому самому бракує грошей на канцтовари? (+коментар Г.Тіміша)

Нардеп Мазурашу не буде допомагати постраждалим від повені буковинцям, бо йому самому бракує грошей на канцтовари? (+коментар Г.Тіміша)

24.06.2020, 10:30

Буковинцям, які вимагають від "Слуги народу" дієвої участі народного депутата у подоланні наслідків негоди, Г.Мазурашу порадив прочитати Законн України "Про статус народного депутата", і сказати, що він мав би зробити, аби допомогти.

Позицію парламентаря, який фактично усунувся від допомоги людям, розкритикував народний депутат Верховної Ради України попереднього скликання Г.Тіміш.   

- Депутат Мазурашу не буде допомогати людям тому, що у нього і так не вистачає на свої канцтовари... - написав Г.Тіміш на своїй сторінці у ФБ.Буковина потерпає від стихії, зруйновано дамби та мости, затоплено будинки, городи, цілі села під водою!!! Постраждалі люди панікують, намагаються знайти серед представників влади, серед депутатів тих, що прийдуть на допомогу.... І вони (обрані) можуть це зробити, але...

- Я рідко втручаюсь в роботу нардепа на 203 му окрузі, але цього разу пост на Facebook обраного Георгія Мазурашу про те, що він нічим не може допомогти людям, бо коштів не вистачає на канцтовари, сколихнуло всю буковинську спільноту. Да, це вже край. І заставити читати закон про повноваження нардепа всіх незадоволених людей, які виносять з будинків дітей, худобу, речі, невідомо куди, навіть цинізмом не назовеш. Це щось гірше, набагато гірше...

- Господь Бог і добрі люди не залишуть земляків у біді, але напевно і цього «обраного госпідарника» назавжди запам’ятають. Пропоную небайдужим скинутись на скріпки та олівці для депутата, щоб не зруйнувати його комфорт і дати йому можливість почати рости над собою, якщо саме наявність канцтоварів і є для нього ареалом морального, людського і духовного достатку. Doamne, desfund? lumea de nebuni!!!! - завершив свій коментар Г.Тіміш. 

1