Нардеп Максим Бурбак: Всі свої обіцянки я виконаю

Нардеп Максим Бурбак: Всі свої обіцянки я виконаю

20.01.2013, 23:30

Ведуча: ми хочемо з вас взяти обіцянки, тобто ми вас не просто так попросили до нас зайти.

Максим Бурбак: обіцянки дам, але не цяцянки.

Ведуча: сподіваюсь, що нас слухають і чернівчани, буковинці, і представники ЗМІ, і різноманітних громадських організацій, тому ми всі у вас спитаємо. Отже, як вашу роботу в стінах ВРУ відчують у своєму житті пересічні буковинці?

Максим Бурбак: я впевений в тому, що вони мою роботу відчують – не одразу, бо ми бачимо, що опозиція знаходиться в меншості, але єдине, що ми показали на першій сесії ВРУ 7-го скликання – це те, що у Партії регіонів немає більшості.

Ведуча: ваші обіцянки вашим виборцям, які за вас голосували.

Максим Бурбак: всі свої обіцянки я виконаю, наприклад, буду боротись за декриміналізацію статей і буду боротись за відміну ганебного мовного закону, буду вимагати фінансування для розбудови пунктів перетину кордону, міст у Маршинцях, буду через роботу в комітеті все ж таки намагатись спростити життя середньому класу – тобто, податковий тягар потрібно перекладати на багатіїв. Це робиться у всьому світі. Ми бачимо все, що робить Уряд. Грошей немає, сьогодні Президент України розкритикував Уряд і він сказав: що ми розуміємо, що заважає поганому танцюристу… ми всі це знаємо. Ми будемо робити все для того, щоб зберегти середній клас, який тотально знищується новим податковим кодексом.

Друкопис програми „Суть речей” на Станція 103.2 ФМ від 17 січня 2013 року. Ведуча: Оксана Денисюк. Запрошений гість: народний депутат України Максим Бурбак.

Інформаційна агенція А.С.С.

1