Нардеп каже, що влада цинічно, брехнею і тиском хоче закрити школу в Онуті на Буковині

Нардеп каже, що влада цинічно, брехнею і тиском хоче закрити школу в Онуті на Буковині

03.09.2013, 23:12

Вчора отримав протокол зборів громади села Онут Заставнівського району Чернівецької області. Виконавча влада Заставнівського району використовуючи депутатів районної та сільської рад проштовхує питання реорганізації (читайте - закриття) школи в Онуті. Про це на своїй сторінці у ФБ написав народний депутат України Максим Бурбак. - Незважаючи на спротив громади, на лист міністра освіти Табачника, яким підтверджено незаконність процесу реорганізаціі без згоди громади, на позицію депутатів-патріотів з районної ради влада діє дуже цинічно. Вчора святково та поважно поздоровляли школярів, педколективи, обіцяли чергове "пакращєння". А сьогодні тиснуть та впроваджують свою ніби то реорганізацію. Змушений звернутись до прем'єр - міністра Азарова для з'ясування остаточноі позиції влади в цьому питанні. Позицію Папієва, Бауера, Копчука ми вже почули.

P.S. Нарешті стане зрозуміло хто з них головний : Азаров чи Папієв, Табачник чи Бауер. Це важливо розуміти, щоб знати з кого потім питати. А громада спитає, жорстко спитає !!!

В додаток до ситуації по Онуту. Лист-відповідь міністра освіти Табачника. Там же вказано перелік чиновників відповідальних за ці події . Вставляйте прізвища чиновників та робіть висновки !!!

1


КОМЕНТАРІ (2)

Молодець Бурбак! А що думає і робить з цього приводу народний депутата від "бесарабського округу" Семенюк? Чи знову маємо справу з "мовчанням ягнят"?

avatar

Кирило

03 вересня 2013 17:36

ot swolo4i! zamistj toho shob dorohy robyly, vony krashe vse pozakryvajutj

avatar

Halyna

03 вересня 2013 18:40