Нардеп Григорій Тіміш захищатиме екс-директора парку «Жовтневий» Строканя від керівництва міста

Нардеп Григорій Тіміш захищатиме екс-директора парку «Жовтневий» Строканя від керівництва міста

08.04.2015, 22:43

Про це на своїй сторінці у ФБ написав народний депутат України Григорій Тіміш. 

- Цю поважну людину про газдовитість і порядність якого говорять всі без винятку чернівчани, чомусь керівництво міста хоче усунути з посади і не підписувати в подальшому контракт. Я особисто з ним не знайомий, але за дорученням громади буду його захищати. Слава Україні!

ДОВІДКОВО:

Розпорядженням міського голови Олексія Каспрука 31 березня дію строкової трудової угоди припинено з директором комунального підприємства «Парк «Жовтневий» Миколою Строканем.Колишній директор  парку, який пропрацював на цій посаді 3,5 рокистверджує, що йому  зателефонували і без пояснення причин повідомили про прийняте рішення. Попросили прийти забрати трудову книжку.

Фото: molbuk.com

1


КОМЕНТАРІ (3)

Пане депутате! Ви ж член коаліції! А меру зателефонувати і поцікавитися причиною звільнення не пробували  перед тим, як публічно вставати на захист директора?Хоча б у ФБ а лічку написали б,щоб мати інформацію з двох сторін. А то якось по-дитячому, чоловвіка не знаю, причин не знаю, але на захист встаю    

avatar

Юрист

08 квітня 2015 20:03

А що .вже всі корови подоїні в окрузі пана Тіміша, всі негайні проблеми вирішені ? Чернівці якось вже впораються без Глибоцьких консультантів. Один з його папєрєдніків вже навирішував.

avatar

ударнік

08 квітня 2015 22:57

Тіміш відстоюе інтереси ресторану "синя папуга"  ,   оренду за землю якого платив цей "поважний" директор з бюджета міста!   Все просто, глибоцькі пацани такі:-) :-) :-) :-) 

avatar

-----

09 квітня 2015 00:12