Нардеп Фищук заявив, що чиновник ОДА вимагав гроші у перевізників нібито на вибори Івана Рибака (ДОДАНО ВІДЕО)

Нардеп Фищук заявив, що чиновник ОДА вимагав гроші у перевізників нібито на вибори Івана Рибака (ДОДАНО ВІДЕО)

26.09.2014, 16:24

Депутат Верховної Ради Олександр Фищук заявив, що чиновник Чернівецької ОДА вимагав гроші у перевізників начебто на виборчу кампанію кандидата в депутати Івана Рибака.

Про це Фищук заявив у п’ятницю на сесії обласної ради.

Він сказав, що директор департаменту інфраструктури та містобудування Андрій Павлюк вимагав у буковинських перевізників три тисячі гривень на виборчу кампанію кандидата у депутати, заступника губернатора Івана Рибака.

Заступник голови Чернівецької ОДА Іван Рибак спростував інформацію про те, що чиновники ОДА збирають гроші у перевізників йому на вибори, і назвав заяву нардепа Олександра Фищука "явним наклепом".

Про це Рибак написав на своїй Facebook-сторінці.

"Сьогодні товариш Фищук на сесії обласної ради знову згадував мене. Він явно збрехав, щодо того, що хтось збирає мені гроші на вибори у перевізників. Це явний наклеп. І я ще подумаю, чи не подавати на нього до суду, за образу честі і гідності", - пише Рибак.

"Хоча я розумію його. За два роки своєї, так званої роботи в Верховній Раді, він не зробив НІЧОГО суттєвого для округу. Грішним ділом, я подумав, що він на сесії облради прозвітує за свою роботу у бюджетному комітеті, про свої законопроекти, розкаже за сотні тисяч гривень компенсації за житло, користування транспортом, розкаже, як він допомагав армії, як він на Майдані мерз. Але оскільки говорити немає про що, то треба "говорити дурної", - написав заступник губернатора.

"З такими "результатами" звісно, йому залишається тільки брехати та зводити наклепи . Але життя доводить, що виборці таких "героїв праці" скоріше відправлять на смітник історії. Сьогодні вже не той час коли виборця можна купити або здурити. Революція Гідності змінила країну", - додав він.

Нагадаємо, у п’ятницю на сесії облради нардеп Фищук заявив, що чиновник ОДА Андрій Павлюк вимагав у перевізників по три тисячі гривень на виборчу кампанію кандидата в депутати Івана Рибака.

Директор Департаменту інфраструктури та містобудування облдержадміністрації Андрій Павлюк спростовує інформацію про вимагання від перевізників коштів на виборчу кампанію першого заступника голови ОДА Івана Рибака, яку сьогодні під час сесії обласної ради оприлюднив народний депутат Олександр Фищук. За словами посадовця, у народного депутата такі методи ведення власної виборчої кампанії. Про це Андрій Павлюк повідомив у бліц-інтерв’ю для порталу БукІнфо.

Як Ви прокоментуєте закиди, які сьогодні під час сесії пролунали від народного депутата Фищука?

Відчувається передвиборча брудна агітація. Оскільки там прозвучало і моє прізвище як посадовця і прізвище першого заступника голови обласної державної адміністрації, відповідно на одному виборчому окрузі балотуються як народний депутат Фищук, так і перший заступник голови ОДА Рибак. Насправді прикро, що не вдалось поспілкуватися із народним депутатом. Зрозуміло, що це піар. Хотілося б йому побажати збирати всі відповідні факти про «лексуси», будинки, що він там ще називав, і надавати безпосередньо правоохоронним органам.

Бо це просто… Я вперше з таким маю справу. З такою… політикою, перебуваючи на посаді директора Департаменту. Хоча не мав справи з політикою… можливо так воно в житті і буває.

Чи мала місце та зустріч з перевізниками, про яку говорив Фищук?

У нас час від часу буває голова громадської організації пасажирських перевізників, на відповідних нарадах в облдержадміністрації, я до нього звернусь. Хочу отримати відповідь від спілки перевізників нашої області. Навіть не для того, щоб спростувати, бо тут й нічого спростовувати. Але такі закиди на адресу Департаменту, першого заступника, перед початком сесії, на п’ять хвилин, вони є неприйнятними.

Чи робив спроби народний депутат Фищук поспілкуватися з Вами із означеного питання? Чи можливо з Вами спілкувалися правоохоронці?

Ні, на жаль, ні. В тому то й суть усього, що відбулося на сесії обласної ради. Мабуть це заздалегідь готувалося для того, щоб досягти своїх цілей. Зрозуміло яких.

Ви будете звертатися до суду?

Знаєте, я ще навіть не вирішив, чи потрібно звертатися, чи ні. Я хотів би отримати відповіді в публічній площині, подискутувати з народним депутатом Фищуком. Мабуть це було б доречніше.

Нагадаємо, народний депутат України Олександр Фищук зареєстрований як кандидат мажоритарник у 202 виборчому окрузі від Народного Фронту. Іван Рибак, згідно повідомлень ЗМІ, розглядається як ймовірний кандидат мажоритарник у цьому ж виборчому окрузі від Блоку Петра Порошенка

Розмовляв Володимир ЗВЕНИГОРОДСЬКИЙ,
БукІнфо (с)

Джерело: molbuk.ua

Коментар ОПОРИ:

Народний депутат України, зареєстрований кандидат мажоритарник у 202 виборчому окрузі від народного Фронту, Олександр Фищук у своїй промові загадав у негативному ключі свого потенційного конкурента Івана Рибака, який згідно повідомлень ЗМІ, розглядається як ймовірний кандидат мажоритарник у 202 виборчому окрузі від того ж таки Блоку Петра Порошенка(http://molbuk.ua/vybory-vr/78586-vid-poroshenka-na-okrugakh-bukovyny-ydut-yakymchuk-rybak-timish-i-kulish.html). Станом на 26 вересня Іван Рибак ще не зареєстрований як кандидат.

 -       Павлюк, начальник управління інфраструктури, у всіх просив на вибори до Верховної Ради Івана Петровича Рибака від трьох тисяч від кожного і вище. Ну не всі дали таку суму, але дали менше… Купив Land Cruiser, який був зареєстрований на Рибака Петра Івановича, батька Івана Петровича… Ми породжуєм корупцію, замість того щоб з нею боротися. Не тільки економічну, а й політичну, - заявив Олександр Фищук.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Молодець!!! Не побоявся сказати правду!!! Звільнимо місця для чесних і справедливих політиків, які гідні відстоювати наші права!!!

avatar

Гуцулка

26 вересня 2014 14:34

На попередніх парламентських виборах Рибак за спецвипуск газети "Час" заплатив 20тис. грн. От вам і розгадка з якою метою підвищувались ціни за проїзд для проведення теперішньої виборчої кампанії.
avatar

Бомбоно Педро Чупакабро

27 вересня 2014 08:56

Коли нема в активі добрих справ, єдиним козирем в передвиборчій боротьбі стає наклепи на опонентів. Шо за ріторика у пана Фіщука? "Нібито", "начебто". Якщо порушення мало місце, так і треба казати, з повною конкретикою. Але, коли починаються "нібито", "начебто", то це вже щось несерйозне.

avatar

Науковець

28 вересня 2014 18:55