Нардеп Бурбак відкриває додаткові приймальні на території Чернівецької області (ВІДЕО)

Нардеп Бурбак відкриває додаткові приймальні на території Чернівецької області (ВІДЕО)

10.06.2015, 20:21

Народний депутат України Максим Бурбак відкриває нові приймальні на різних територіях Чернівецької області. Про це він повідомив на прес-конференції ГМ «Опора».

Представники «Опори» розповіли про діяльність депутата від 204 виборчого округу (Хотинщина). Максим Бурбак подав 8 законодавчих ініціатив (3 авторські), більшість з них стосується роботи в профільному комітеті ВР у справах ветеранів, учасників бойових дій. Учасників АТО та людей з інвалідністю, одна з яких стала чинним актом. Він 9 разів виступав з місця та 1 раз з трибуни ВР. Народний депутат підготував протягом своєї роботи в парламенті десять депутатських запитів, на сім з яких вже отримав відповідь, вісім разів виступав під час пленарних засідань сесій, був відсутній на чотирьох пленарних засіданнях та одному засіданні комітету.

Нагадаємо, Максим Бурбак є першим заступником голови Комітету Верховної Ради України у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників АТО та людей з інвалідністю.

Коментуючи висновки моніторингу «Опори», нардеп розповів, що працювати зі зверненнями громадян краще в особистому порядку, аніж чекати письмової відповіді. Також, зараз набагато легше потрапити у кабінети в міністерствах аніж при минулій владі, - ділиться спостереженнями Максим Бурбак.

Джерело: chv.tv

1