Нардеп Бурбак надіслав Козаку люстерко (ФОТО)

Нардеп Бурбак надіслав Козаку люстерко (ФОТО)

17.06.2016, 22:09

Лідер фракції "Народний фронт" у ВР Максим Бурбак відправив люстерко у відповідь на лист посадовця з Буковини.

Про це він повідомив на своїй ФБ-сторінці.

Бурбак надіслав відповідь на лист жителя Сокирянського району Василя Козака, який просив повідомити його, що нардеп мав на увазі, заявивши про "прояв сепартизму на Буковині" в передачі виробництва телеканалу "Еспресо".

"Як обіцяв, відповідно до чинного законодавства надіслав заявнику відповідь. І про люстерко не забув. Нехай милується", - написав Бурбак.

Раніше Бурбак поділився на своїй сторінці в Facebook листом, який надійшов від мешканця Сокирянського району Козака В.В. У листі "житель села Романківці" вимагає від Бурбака повідомити, що і кого він мав на увазі, говорячи про одноосібне керування та прояви сепаратизму в сюжеті на одному з каналів.

Читайте також:  Козака цікавить, кого Бурбак має на увазі

"Цікавого листа отримав від мешканця Сокирянського району Козака В.В. Такого листа за час своєї бурхливої політичної діяльності отримую вперше. Оце думаю якими словами охарактеризувати ( відповідно до тексту звернення) процес об'єднання територіальних громад Сокирянського району. Шановні, може у вас є варіанти. Буду радий допомозі. А заявнику відповідь надам в терміни передбачені чинним законодавством. Навіть дві відповіді та додаток. А ще люстерко - жителю і голові райради.

PS: Колись Володимир Висоцький, коли його запитали, що Ви мали на увазі в пісні, відповів: "Що мав на увазі - те і сказав. Кожен розуміє в міру своєї освіченості.", - написав депутат.

1