Нардеп Бурбак рекомендує Василю Продану радитися з дружиною, коли він жонглює фактами, бо вона краще розбирається в економіці

Нардеп Бурбак рекомендує Василю Продану радитися з дружиною, коли він жонглює фактами, бо вона краще розбирається в економіці

23.10.2015, 19:39

Народний депутат України Максим Бурбак охарактеризував перебіг виборчої кампанії на Буковині. 

-  Передвиборча кампанія дуже коротка, дуже насичена і дуже брудна. Популізм деяких місцевих політиків аж зашкалює. Я таких кампаній не бачив вже давно, - сказав народний депутат України. 

Народний обранець охарактеризував також деяких так званих нових гравців місцевого політикуму. 

- Подивився вчора чудовий ефір за участю Василя Продана. Порадив би лише йому, коли він жонглює фактами, порадитися з дружиною, бо вона краще за нього розбирається в економіці. 

1


КОМЕНТАРІ (3)

buknews, зупиніться, скільки можно! Таке враження, що тільки бурбан знає, що треба людям, як прожити на копійки,на які він разом з головним реформатором світу АПЯ посадили людей. Тільки і чути -МБ сказали, МБ порадили, МБ осчасливили, МБ планує, МБ до 2050 року зроблять. Де ваша гідність? Якщо нема совісті у людини, яка сприяє зубожінню людей, то хоч ви не плямуйте поважне видання.

 

avatar

Надоїло

23 жовтня 2015 18:24

Надоїло.  Іди на гівняний сайт ЧернівціТаймс - там одні риги і сєапари!  Чого забув на нормальному проукраїнському сайті?

avatar

до бота рига

23 жовтня 2015 21:37

Що ти тут забув, на цьому нормальному, проплаченому бурбачеллом сайті?

avatar

Боту ригу

23 жовтня 2015 22:51