Нардеп Бурбак пояснив губернатору Папієву, що той не блондинка на утриманні, яка знає, що 'гроші у тумбочці')))

Нардеп Бурбак пояснив губернатору Папієву, що той не блондинка на утриманні, яка знає, що "гроші у тумбочці")))

21.02.2013, 02:13

Останнім часом чи не кожний публічний виступ нашого губернатора (Михайла Папієва. - BukNews) містить ключову фразу: «нардепи-чернівчани могли би пролобіювати зміни до бюджету для побудови моста (підтримки державного телебачення, ремонту доріг і т.д.), замість того, щоб блокувати трибуну», - написав народний депутат України Максим Бурбак на своїй сторінці у ФБ.

Хочу пояснити пану Папієву, що опозиційні фракції, блокуючи трибуну Парламенту, виступають проти "піанізму", яким прославився як сам Михайло Миколайович, так і його колега-однопартієць Артем Семенюк. Як би не виправдовував Папієв "кнопкодавство", цього огидного явища, з якого сміється вся Європа, у Верховній Раді більше не буде!

А щодо змін до бюджету 2013, певне, якби як на центральному, так і на обласному рівнях бюджети за помахом руки не приймалися за 15 хвилин - впевнений, таких питань би не виникало. Я про це попереджав під час свого виступу на сесії облради після прийняття бюджету на 2013 рік. Але певно Михайло Миколайович цього не чули - вони ж опозицію не помічають, а апелюють до неї лише коли скінчились кошти? Але ж буковинський очільник не блондинка на утриманні, яка знає, що "гроші у тумбочці")))

І тепер керівництво області намагається робити крайніми у своїх прорахунках народних депутатів?

Я не раз казав, що до функцій нардепів не входить стукання в двері кабінетів, щоб один клерк виділив кошти, а інший – їх роздерибанив під вивіскою «для потреб громади»!

Якщо губернатор вважає, що має для таких цілей кишенькових депутатів, то я, та інші представники опозиційних сил до цього списку не входять.

P.S. А що там по перевірці, ініційованої СБУ, відповідно до якої працівники Держфінінспеції області та незалежні експерти з’ясували, що у 2011 році під час здійснення ремонту дороги будівельники не дотримувалися технологічних вимог, чим було завищено вартість робіт на суму понад 3 млн. 414 тис гривень? Пам"ятаю, як кожен свій робочий день Папієв починав з візиту з інспекцією на дане будівництво. Може він хоче допомоги депутатів у вибиванні коштів на такі прожекти?

1


КОМЕНТАРІ (2)

ДАВАЙ МАКСИМ, ВАЛИ ІНДЮЧАТНИКІВ

avatar

Курочкін

21 лютого 2013 15:56

бурбон,ты даун или как ?какой нахер губернатор?ты в какой стране живёшь кретин сальный? у нас нет губерний недоумок , у нас области!

avatar

козел

21 лютого 2013 18:42