Нардеп Бурбак готовий приймати  виборців навіть у вбиральні. Але тільки депутатів міської ради, які скинули мера

Нардеп Бурбак готовий приймати виборців навіть у вбиральні. Але тільки депутатів міської ради, які скинули мера

28.03.2013, 00:16

"Жодних офіційних документів про виділення мені під приймальню у Чернівцях якогось приміщення я не отримував, - вкотре підтвердив сьогодні під час прес-конференції народний депутат України Максим Бурбак. – Тому й далі прийматиму виборців у пересувних наметах в різних куточках міста. В тому числі під стінами міської ради. У жодному іншому населеному пункті області, окрім Чернівців, проблем  з місцем для зустрічі з виборцями у мене не виникало. Районна рада кожної території  завжди знаходили для мене приміщення, в якому я міг поспілкуватися з громадянами. Таким чином я особисто прийняв вже 80 чоловік.

А в Чернівцях мені кілька місяців тому справді надали перелік приміщень, де б я міг облаштувати свою приймальню. В тому числі лабораторію по відбору матеріалів і навіть вбиральню. В останній я готовий прийняти тих сорок двох депутатів, які позбавили Чернівці міського голови.  Я вибрав приміщення з того переліку, в якому готовий був зробити ремонт, а після завершення своєї депутатської каденції повернути місту.  Але мені відмовили. Натомість почалися якісь ігри з повідомленнями через ЗМІ.

Минулої  п’ятниці у парламенті оприлюднено мій депутатський запит на ім’я Генпрокурора України пана Пшонки і голови Верховної Ради України пана Рибака щодо бездіяльності посадових осіб і порушення місцевою владою закону про повноваження і діяльність народного депутата України. Сьогодні для захисту інтересів своїх виборців, з якими мені не дають зустрічатися, я навіть збирався подавати на мерію в суд. Проте, очевидно, злякавшись озвучених запитів, мені знову неофіційно повідомили, що якесь приміщення виділено. Нехай тепер чиновники мерії пояснюють це Генпрокурору України і голові Верховної Ради. Я в ці ігри більше не граю. Треба було їм думати до того, як...".

ОГОЛОШЕННЯ. Народний депутат України Максим Бурбак в Чернівцях здійснюватиме прийом громадян:

27 березня 2013 року 

З 10 год.до 11 год. – вул.Головна,229 (біля центрального автовокзалу);

З 12 год. до 13 год. – проспект Незалежності,111 (біля Будинку побуту);

З 15 год. до 16 год. –вул.Червоноармійська, 76 ( біля торгового комплексу «Майдан».

28 березня 2013 року:

З 9 год. до 10 год. – Центральна площа,1 (біля міської ради);

З 11 год. до 12 год. – Соборна площа (біля пам”ятника воїнам-визволителям)

29 березня 2013 року:

З 9 год. до 10 год. – Руська, 248 (біля заводу «Гравітон»);

З 12 год. до 13 год. – вул.Перемоги, 1 (Садгора)

В зв’язку з відсутністю приміщення для прийому громадян, народний депутат прийматиме буковинців в наметі

1