Напередодні свят Бурбак здійснив позитивну поїздку до Хотина

Напередодні свят Бурбак здійснив позитивну поїздку до Хотина

15.12.2016, 23:33

Лідер парламентської фракції "Народний фронт", народний депутат України Максим Бурбак побував сьогодні в своєму виборчому окрузі на Хотинщині. 

Подробиці візиту народний депутат України Максим Бурбак розповів на своїй сторінці у ФБ. 

Разом з головою Хотинськоі РДА Петром Допіряком сьогодні завітали до Хотинськоі центральної районної лікарні. І не з порожніми руками. За сприяння благодійного фонду, спільними зусиллями керівництва району, депутатів райради та місцевих підприємців до лікарні вдруге завезено медичні ліжка та обладнання для пральні.

- Додатково обговорили стан ремонтних робіт із заміни вікон, що профінансовані з держбюджету. Завдячуючи бюджетній децентралізації впровадженої урядом Арсенія Яценюка до співфінансування долучились і громади району.

- Наостанок завітали до районної дитячої бібліотеки і передали сучасні книжки, які збирали наші однопартійці з "Народного Фронту". Така от позитивна поїздка до Хотина напередодні свят.

ДОВІДКОВО:

15 грудня, Хотинська центральна лікарня отримала другий транш-вантаж з гуманітарною допомогою у вигляді медичного обладнання, яке було ввезено на територію України з Німеччини. 

Обладнання передане волонтерами Благодійного фонду "Міжнародна Асоціація підтримки України", а завдяки спільно проведеній роботі районної державної адміністрації, меценатів та сільгоспвиробників, фермерських господарств «Дружба», «Агро-Дан2006», «Маяк Ніл», «Чагір», депутатів різних рівнів та громадськості, вантаж було розмитнено та доставлено до м. Хотин для потреб пацієнтів Хотинської центральної районної лікарні. 

Лікарня знову отримала 50 багатофункціональних ліжок і 50 матраців, 4 тумби, стіл, стілець, допоміжні засоби для пересування (милиці – 31, ходунці – 2, ролятори - 13), 2 інвалідні візки, велотренажер, а також інше необхідне для покращення умов перебування хворих у стаціонарних відділеннях і надання їм якісніших послуг. А також деяку техніку: 5 пральних машин, електродуховку, електроплиту. 

 

 

 

 

 

1


КОМЕНТАРІ (4)

и чем эта жыдовская морда может помочь пересичному хохлу..? словоблудием и воровством..?

avatar

пролетарий

16 грудня 2016 08:46

Поїздка   була  дуже  ПОЗИТИВНА  для  шлунка  Бурбака! Призустрічі  було  випито 3 літра  віскі  і  влуплено  майже  пів  кабана.  А з обл. бюджету(!) було  дійсно  закуплене  і  підвезене  деяке устаткування.

avatar

Йося

16 грудня 2016 09:24

Люди зібрали благодійну допомогу а вони пішли піаритись. Ганьба

avatar

петро

16 грудня 2016 09:30

Цей Бурбак - сплошний позітівчик))) :)

Ключова фраза: "Благодійна організація передала з Німеччини"!!!

А бурбак так тішиться, ніби він з власної кишені це купив))) Чи все це було куплено з бізнесу Добробута і Гравітона?!?
Лопух-піарщик!!!)))))))

avatar

Людмила Дудченко

16 грудня 2016 17:05