Напередодні приїзду Тимошенко у Чернівецьку область невідомі напали на агітаційний намет «Батьківщини» у Красноїльську

Напередодні приїзду Тимошенко у Чернівецьку область невідомі напали на агітаційний намет «Батьківщини» у Красноїльську

03.03.2019, 11:31

Сьогодні вранці, близько 9 год. 30 хв., у селищі Красноїльськ Сторожинецького району Чернівецької області четверо невідомих напали на агітаційний намет партії ВО «Батьківщина» і на агітатора. Про це повідомляє прес-служба обласного осередку партії.

До агітатора, який почав розгортати намет в центрі селища, під’їхала автівка «ауді» на британських номерах. Четверо молодих чоловіків міцної статури почали погрожувати агітатору, він встиг втекти і сховатися в магазині неподалік та замкнутися зсередини. Подальші події він фіксував на відеокамеру свого телефона.  

Молодики поламали кріплення намету, порвали намет, згорнули його, закинули собі в машину і поїхали геть. Потерпілий агітатор і місцеві активісти ВО «Батьківщина» звернулися до правоохоронців.

Саме зараз на місці події, в центрі Красноїльська, працює поліція. Представники правоохоронних органів переглядають відео з телефона, опитують свідків, планують переглянути відео з камер зовнішнього спостереження розташованих поруч крамниць.

«Ми пов’язуємо цей напад з прихильниками опонентів Юлії Володимирівни Тимошенко – нашого кандидата у президенти, – прокоментував подію депутат фракції «Батьківщина» Чернівецької обласної ради Степан Мітрік. – Очевидно, їм дуже не подобається агітація за Юлію Тимошенко. Це явна провокація напередодні її візиту до нашої області».

Нагадаємо, завтра, 4 березня Юлія Тимошенко відвідає Чернівецьку область і проведе мітинги у трьох районах – Новоселицькому, Хотинському і Строжинецькому, де сьогодні вчинено напад на її активіста. Початок мітингу у Сторожинці – 12 год. 

Фото ілюстративне 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Вандали. Не мають чим зайнятися і всяко перешкоджають діяльності регіональних підрозділів Юлії Володимирівни

avatar

Іванка

03 березня 2019 12:36

Складається враження, що Юлії Тимошенко просто бояться інші кандидати і роблять усе для того, щоб у неї нічого не вийшло. Дурненькі, з Юлією Володимирівною більшість

 

avatar

Дмитрий

03 березня 2019 14:07