Намагаючись стати секс-символом буковинець мало не потрапив за грати

Намагаючись стати секс-символом буковинець мало не потрапив за грати

30.11.2015, 23:15

Днями у залі засідання Сторожинецького районного суду розглядались матеріали кримінального провадження щодо 22-річного місцевого мешканця, який небезпідставно звинувачувався у злочині на статевому ґрунті.

За матеріалами попереднього розслідування було встановлено, що пізно ввечері 6 травня 2015 року у лісосмузі поблизу одного із населених пунктів, у вкрай антисанітарних умовах фігурант для задоволення власних фантазій вступив у добровільні статеві відносини із неповнолітньою землячкою, хоча за її словами, а також антропометричними характеристиками достовірно знав про її 15-річний вік. 

Про це "Буковинській правді" повідомив Володимир Драюк.

Врахувавши у сукупності всі обставини даного злочину та узгоджену сторонами угоду про примирення, взявши до уваги щире визнання неробою своєї провини, виплату школярці компенсації за заподіяну моральну шкоду, служителі Феміди визнали молодого чоловіка винним в інкримінованому кримінальному правопорушенні – статевих зносинах з особою, яка не досягла статевої зрілості, і за скоєне призначили йому покарання у вигляді двох років обмеження волі умовно. Водночас йому встановлено однорічний випробувальний термін та певні обмеження у поведінці. 

Володимир Драюк, ТУ ДСАУ в Чернівецькій області

1