'Нам не потрібні більше 'временщики': Папієву нагадали, як він залякував селян на Буковині

"Нам не потрібні більше "временщики": Папієву нагадали, як він залякував селян на Буковині

08.10.2016, 18:31

Україні необхідні не "тимчасові правителі", а якісні управлінці, які вміють полегшити життя людям.

Таку думку в ефірі "Шустер Live" 6 жовтня висловив експерт Реанімаційного пакету реформ Вадим Міський.

Зокрема, він розповів про те, що в Україні нема бюрократів в європейському розумінні: 

"В Україні часто кажуть, що в нас жахлива бюрократія, неможливо жодну справку отримати. Але насправді в Україні нема нормальної професійної бюрократії в європейському розумінні. В нормальних країнах бюрократи це люди, що багато років працюють на одній посаді в держслужбі, а не сьогодні вони політики, а завтра держслужбовці. Вони професіонали, що знають як видати будь-який документ, знають всі кабінети, щоб зробити потрібну для місцевого рівня програму. А в нас – “временщики”, яких призначають на посади губернаторів, голів РДА, які потім допомагають політиками робити на місцях вибори. Ось наприклад, з нами сидить Михайло Папієв, який у 2012-му році займав посаду голови Чернівецької ОДА і він лякав жителів одного з районів, що їм відріжуть газ, якщо вони не проголосують за представника влади, представника Партії регіонів, який балотувався в 2012 році по одному з мажоритарних округів. Це ні для кого не секрет, це в інтернеті знайти можна", - сказав В. Міський.

"Я зараз хочу звернутися до пана Геращенка і представників "БПП". Допоможіть Петру Порошенку залишити після себе, після свого президентства щось корисне в Україні. Вищий корпус державної служби. Не тимчасових правителів, які будуть лякати населення так само, як це робив пан Папієв. А вищий корпус державної служби управлінців, які будуть допомагати людям, які вміють зробити життя людини легшим. А не такі, що прийшли тимчасово на цю посаду або отримали її як подяку за якусь послугу президентові", - додав він.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Я ненавиджу ригів які лякали людей,  але я ще більше ненавиджу кулявлобів котрі грабують державу й людей більше за всіх папєрєдніків разом узятих!)))

От хтось може дати пораду? Кого вибрати до влади аби не крав, а працював на благо народу і розвивав багату державу Україну?!?

КОГО???........

avatar

Людмила Дудченко

08 жовтня 2016 23:09