Найуспішніший фермер Новоселиччини Олег Мельничук цікавиться, чи  є у ОПОРИ 'агенти впливу'

Найуспішніший фермер Новоселиччини Олег Мельничук цікавиться, чи є у ОПОРИ "агенти впливу"

07.10.2015, 00:56

Кандидат в депутати Чернівецької обласної ради Олег Мельничук від "Об'єднання Самопоміч" прокоментував повідомлення спостерігачів ОПОРИ про те, що в районній та сільських бібліотеках Новоселицького району роздають дитячі збірки з символікою об’єднання "Самопоміч". Свою позицію кандидат в депутати висловив на своїй сторінці у ФБ. 

Мені просто цікаво, ОПОРА знайшла такі "грубі" порушення сама, чи у них є "агенти впливу"? А "Молбук" просив би виправити свою помилку в тексті, адже вона міняє зміст речення. "А.Романцов видит здесь нарушение избирательного законадательства". Ви серйозно? Може сказав, що... не бачить....чи він не журналіст? І не знає, що правильно, - написав Олег Мельничук. 

- НАГОЛОШУЮ: дитяча книга видана у червні після закінчення оголошеного конкурсу. Ми видамо ще одну книгу, але після виборів, щоб не розчаровувати тих, хто рахує себе "рєшалами" району та переживає спад своїх рейтингів. Вони багато дитячих книжок видали будучи при владі? Чи, може, мають програму по підтримці книговидавництва? Розповісти дітям, що деякі дяді цього не хочуть? А ще "правітелі" погано цікавляться кандидатами, тому що нас не троє, а ШЕСТЕРО!!!)))

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Буковині бібліотеками розповсюджують книжки із символікою партії, - ОПОРА

1