Найменше скарг офіс бізнес-омбудсмена отримав від підприємців  Чернівецької області

Найменше скарг офіс бізнес-омбудсмена отримав від підприємців Чернівецької області

06.07.2016, 11:58

7 червня запланований візит бізнес-омбудсмена Альгірдаса Шемети до Чернівців. За день до того він відвідає Ужгород. 

З Чернівецької області Рада отримала найменше скарг – усього 5 з початку своїй діяльності. 

В обох містах - Ужгороді та Чернівцях - пан Шемета зустрінеться з керівництвом обласних державних адміністрації та підприємцями області, а також огляне провідні виробництва.

У четвер, 7 липня, з 10. 00 по 11.30 в обласній державній адміністрації (каб. 301, мала зала засідань) відбудеться зустріч бізнес-омбудсмена Альгірдаса Шемети з керівництвом обласної та міської влади, представниками ділових та бізнесових кіл області щодо діяльності Ради бізнес-омбудсмена та вирішення спірних питань між підприємцями та представниками органів державної влади.

Об 11.30 відбудеться брифінг бізнес-обмудсмена Альгірдаса Шемети. Запрошуються представники ЗМІ.

Нагадаємо, що візит до Ужгорода та Чернівців здійснюється в рамках програми візитів бізнес-омбудсмена до регіонів України, де пан Шемета зустрічається з підприємцями та посадовцями та обговорює ключові проблеми, з якими вони стикаються у веденні бізнесу, а також можливості підвищення інвестиційного потенціалу регіонів. Шемета вже відвідав Чернігівську, Харківську, Львівську, Дніпропетровську, Донецьку, Одеську, Рівненську, Волинську, Черкаську, Житомирську, Сумську, Тернопільську та Хмельницьку області. 

Реєстрація для підприємців на заходи у Ужгороді та Чернівцях: info[собака]boi.org.ua; +38 044 237 74 01

1