Найближчим часом можуть призначити голову Сокирянської райдержадміністрації

Найближчим часом можуть призначити голову Сокирянської райдержадміністрації

11.01.2016, 18:10

Вже майже два роки на Сокирянщині працює безголова  місцева районна державна адміністрація. Після самостійної відставки, у лютому 2013 року, Василя Козака, двоє  губернаторів Чернівеччини не можуть визначитись з кандидатом на вакантну посаду.  Продовж безвладдя, не дочекавшись нового призначення, полишили свої посади два заступники попереднього голови РДА та керівник апарату. Відтак вже у найближчий час ситуація може кардинально змінитись.

 Під час нещодавньої зустрічі з учасниками бойових дій  та активістами, голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук повідомив, що попри постійні візити представників різних політичних сил з Сокирянщини вдалося визначитись з кандидатами на посаду голови цієї районної державної адміністрації. На даний момент їх п’ять.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Козак із Сокирян набрид уже всім (ВІДЕО)

 Керівник крайової влади поінформував присутніх про те, що на цей час на посаду голови Сокирянської районної державної адміністрації розглядаються кандидатури Петра Бескупського, Івана Варчука, Олексія Бойка, Івана Боднара та Юрія Бєдного. Олександр Фищук наголосив на тому, що відповідно до чинного законодавства всі ці особи повинні пройти погодження в Адміністрації Президента України.

 Також Олександр Фищук заявив, що попередньо розглядав претендентів не з Сокирянського району, які працювали в прокуратурі й міліції. Однак за більшістю з них, за словами губернатора, є ряд «огріхів», про які відомо людям. Тому від таких кандидатур він відмовився. Ймовірно, мова йшла про колишнього правоохоронця Миколу Марчука.

Джерело: 

Північно-бессарабський портал

1


КОМЕНТАРІ (1)

На голову юру бєдного)))))))))))))))))))) ну ви і можете розсмішити. Авін що там має робити????!!!!)))))))))

avatar

клоуни

11 січня 2016 21:20