Чернівчан найбільше  задовольняють Федорук, Папієв і Бурбак, а про Рибака половина навіть не чули

Чернівчан найбільше задовольняють Федорук, Папієв і Бурбак, а про Рибака половина навіть не чули

28.07.2015, 21:27

Всі нардепи, які є уродженцями Чернівецької області, мають невисокі результати в рейтингу задоволеності роботи депутатів.

Такі висновки можна зробити з результатів соціологічного дослідження щодо суспільно-політичної та соціально-економічної ситуації у м. Чернівці, яке провів Центр соціологічних досліджень ЧНУ, пише molbuk.ua

Зокрема, в результатах дослідження йдеться, що ряд представників партій обирались у Верховну Раду від області та міста по мажоритарному округу та по списку партій. 

Чернівчани найбільше задоволені роботою у парламенті Папієва й Федорука

"На жаль, за такий короткий період вони не змогли підвищити свій рейтинг і мають не високі результати. Респонденти їхню діяльність оцінили так: Микола Федорук – 30%; Михайло Папієв – 14,7%; Максим Бурбак – 13,3%; Оксана Продан – 12,7%", - йдеться у повідомленні.

Водночас в результатах дослідження йдеться, що таких депутатів як Іван Рибак, Григорій Тіміш, Віктор Король, Марія Матіос, Михайло Гаврилюк, Іван Мирний більша половина респондентів не знають і не чули про них.

Дослідження провели з метою визначення оцінки населенням діяльності влади, партій, депутатів та соціальних інститутів.

Опитування проводилось у рамках соціологічної практики яка проводилась під керівництвом кандидата соціологічних наук, асистента кафедри соціології Пержуна В.В. з 7 по 17 липня 2015 року. 

Опитування здійснювали студенти третього курсу спеціальності"Соціологія", результати досліджень оброблялись та описувались асистентами кафедри соціології Якимчуком О.В. і Ткачуком Ю.С. та лаборантом соціологічної лабораторії Бочулинським С.С.

Було опитано 490 респондентів віком від 18 років за вибіркою, що репрезентує доросле населення міста за основними соціально-демографічними показниками.

Нагадаємо, чернівчани найбільше довіряють церкві та армії.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Автор  і  кафедра    НЕ  ПРАВІ!  Знати, бути  на  слуху   -це  одне,  а  ПОВАЖАТИ- зовсім  інше.  

avatar

Буковинець

28 липня 2015 18:53

Достатньо буде Рибаку побити Бурбака,?а Тімішу набити  морду Папаю і у них рейтинги зразу піднімуться.  МАРІЇ МАТІОС ВРУЧИТИ НАУКОВЦю ПЕРЖУНУ КВІТОК НА СОЛОДКУ ДАРУСЮ І він  також стане на йоту розумнішим,  а то наші науковці на КВН ходять а про театр забули.....

avatar

Контакт

28 липня 2015 19:50