Начальник УСБУ в  області Руслан Сторожук привітав городян з нагоди 607-ї річниці Чернівців!

Начальник УСБУ в області Руслан Сторожук привітав городян з нагоди 607-ї річниці Чернівців!

03.10.2015, 12:16

Дорогі чернівчани та гості міста!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 607-ї річниці Чернівців!

Місто над Прутом має давню і багату історію та культуру, а унікальна архітектура не одне століття милує око як його мешканців, так і гостей.

Та найбільше багатство столиці Буковини – люди. Вони наповнюють Чернівці життям, створюють особливу атмосферу і є частиною великої дружної родини. Чернівчани завжди готові простягнути руку допомоги тим, хто цього потребує, і завжди готові захищати свій дім, місто, країну. Вони шанують і продовжують традиції своїх предків та народжують нові для нащадків.

Чернівчани отримали у спадок чудове місто, але попереду багато роботи, щоб його зберегти і зробити ще кращим, щоб у ньому всім було затишно та спокійно. А ми докладемо всіх зусиль, щоб тут було безпечно - не допустимо посягань на державний суверенітет, конституційний лад і територіальну цілісність України, будемо боротися з проявами тероризму, сепаратизму та корупції.

День міста –  справді родинне свято тих, хто тут виріс і живе, а також і тих, хто приїхав до нас у гості. Тож від імені керівництва та особового складу Управління Служби безпеки України в Чернівецькій області бажаю всім миру, добра і злагоди, нових досягнень і звершень на благо рідного міста!

 З повагою,

Начальник Управління Служби безпеки України в Чернівецькій області

полковник          Руслан СТОРОЖУК

1