Начальник Управління СБУ в Чернівецькій області Руслан Сторожук привітав буковинців з Днем Конституції України

Начальник Управління СБУ в Чернівецькій області Руслан Сторожук привітав буковинців з Днем Конституції України

28.06.2016, 17:37

Шановні буковинці та гості краю!

 Від імені особового складу Управління СБ України в Чернівецькій області щиросердечно вітаю Вас із визначним державним святом – Днем Конституції.

 20 років тому Верховна Рада прийняла Основний Закон, підтвердивши незворотний і остаточний вибір українців на користь демократичної правової держави. Цей документ став гарантом прав та свобод громадян. Адже людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека є найвищою соціальною цінністю.

 Зовнішня агресія на сході України та внутрішні виклики стали серйозним випробуванням для всіх нас. Ми є свідками того, як ворогами порушуються основні принципи нашої Конституції, але ми сповнені рішучості для відновлення історичної та соціальної справедливості і, впевнений, досягнемо цієї мети.

 Тож щиросердечно бажаю всім вам успіхів та плідної праці на благо українського народу! Наснаги, творчих здобутків і професійних досягнень, здійснення всіх планів задля розбудови демократичного громадянського суспільства. Міцного здоров’я вам, благополуччя, невичерпної життєвої сили, завзяття і бадьорості, достатку, а найголовніше - мирного неба над рідною Україною!

 З глибокою повагою                    

Начальник Управління СБ України в Чернівецькій області           Руслан Сторожук

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1