Начальник обласного УМВС показав «Шоу із рогаткою», - Максим Бурбак: буковинські 'фронтовики' привітали правоохоронців з 'розкриттям' резонансного злочину!

Начальник обласного УМВС показав «Шоу із рогаткою», - Максим Бурбак: буковинські "фронтовики" привітали правоохоронців з "розкриттям" резонансного злочину!

08.06.2012, 13:53

У четвер, 7 червня, головний міліціонер області зібрав цілу прес-конференцію, щоб продемонструвати журналістам… рогатку. Саме з такої, як заявив начальник обласного УМВС Микола Харабара, був здійснений постріл у вікно Чернівецької обласної організації «Фронту Змін» у ніч на неділю, 3 червня.

Якщо навіть  повірити пану Харабарі, що склопакет було пробито не кулею, а кулькою з рогатки,  якщо навіть забути, що прямо над офісом «Фронту Змін» - балкон  квартири, в якій у цей час знаходилися люди, все одно «шоу із рогаткою» новоспеченого шоумена Харабари зовсім не в’яжеться з прямими обов’язками правоохоронця. Бо ж українці все ще впевнені, що обов’язок міліції – не влаштовувати шоу, а шукати злочинців, щоб вберегти від загрози громадян.

Влада розігрує в Україні політичний спектакль абсурду. У цьому спектаклі задіяний всім нам відомий режисер, міліціонери, які замість своїх прямих обов’язків мають демонструвати вірнопідданство і робити абсурдні заяви. Справді, чого ми чекаємо від місцевого міліцейського «князька», якщо цілий начальник Головного штабу МВС не червоніючи заявляє, що міліція біля Верховної Ради 5 червня не травила опозиціонерів сльозогінним газом, а розбризкувала навколо них дезодорант. Очевидно для того щоб під час зливи вони не відчули аромат зради інтересів України. Незрозуміло тільки, чому багатьом мітінгувальникам стало зле під час цієї «парфумованої атаки»,  в них сльозилися та  червоніли очі.

Влада вдає, що проводить реформи, міліція вдає, що ловить злочинців, просить євровболівальників ходити групами, демонструє рогатки, режисер непритомніє від курячого яйця. Це Україна для людей в їхньому розумінні.

Та попри всю абсурдність ситуації, коли стріляють у житловий будинок, це зовсім не смішно. Коли міліція, замість того, щоб запобігти загрозі, демонструє на прес-конференції, як правильно вчиняти злочин, це теж не смішно. І сумно стає, коли правоохоронці перетворюються на придворних шоумейкерів.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Писала людина, у якої проблеми з адекватним сприйняттям оточуючої дійсності. Який такий ЗЛОЧИН має бути розкритий? Розбите вікно? При своєму розумі? Чи може забули, як залякувати треба? Спитайте у Сєні, він дуже добре знає методи Цигана й інших , багато розказати зможе.От що розслідувати треба, а не розбиті вікна!

avatar

Мемфіс

08 червня 2012 10:37

Згідна з попереднім дописувачем, це просто пар як з одної сторони так і з іншої... один одного варті!

І взагалі вся ця ситуація з "обстрілом офісу фронту змін" дуже сильно схожа на виставу з боку фронтовиків. "Стріляли" вночі коли нікого небуло, до чого тут жилий будинок, начеб-то і пострілів ніхто не чув...

До того ж, я не експерт, але щось занадто велика дірка для кулі і біля отвору багато тріщин, їх діапазон занад-то широкий, що і справді наводить на думку чогось на кшалт "рогатки"  та "каменю".  

Дійсно хіба так залякують? А от піар передвиборчій - Супер! Молодці!

avatar

вик

08 червня 2012 13:11

Не займайтеся херньою як одні так і другі. Займатеся конкретними справами.

avatar

Реаліст

08 червня 2012 14:09

"Влада розігрує в Україні політичний спектакль абсурду." - з цим треба погодитись, адже "гоп позиція" - це вчорашня влада і від зміни га...на вонь не змінюється.

avatar

Ivan

09 червня 2012 11:28