Начальник Головного управління ДФС у Чернівецькій області  написав заяву на звільнення з посади через поновлення Насірова

Начальник Головного управління ДФС у Чернівецькій області написав заяву на звільнення з посади через поновлення Насірова

15.12.2018, 10:31

Начальник Головного управління ДФС у Чернівецькій області Михайло Сеничак, який через суд поновився на цій посаді після свого незаконного звільнення з неї головою ДФС Романом Насіровим, заявив, що тепер вже сам написав заяву на звільнення з посади через поновлення Насірова. 

 - Якщо так має статися, то у коментарі моя заява. Але пам'ятайте, що я буду перший, хто прийде до цього чиряка-бенефіціара Революції Гідності, щоб вчинити самосуд, - прокоментував зміст документу начальник ДФС в Чернівецькій області.

Нагадаємо, Адміністративний суд, котрий майже рік розглядав позов Михайла Сеничака до ДФС України і зокрема до Насірова, за незаконне звільнення з роботи, навесні 2017 року виніс рішення: задовольнити позов повністю і Михайлу Сеничаку приступити до виконання обов’язків голови ДФС у Чернівецької області негайно. За вимушені прогули з ДФС стягнуть майже 39000 гривень (зарплата від 13 травня 2016 року до 24 березня 2017 року). 

Але Насіров рішення суду не виконав і Михайла Сеничака на посаду не поновив. Нині обов'язки начальника Головного управління ДФС у Чернівецькій області виконує Віталій Шпак. 

 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Цее якась, вибачте, херня! Чого це мишко Сеничак випендрюється?1 Ві має йти працювати і ламти хребет таким як Насіров!

avatar

міхал

22 грудня 2018 22:55